Daha 12 yaşında olan bir çocuk yaklaşık olarak 4 gündür aranıyordu. Kayıp olarak aranan çocuk cansız bir şekilde intihar etmiş halde ağaca asılı halde bulundu. Olay üzerine Valilik yaptığı açıklamalarda "Bir çocuğumuz kendisini asmak suretiyle intihar etmiştir. Süreç hakkında adli işlemler, hassasiyetle yürütülmektedir." açıklamalarında bulundu.

Yani ilk incelemelerde intihar edildiği yönündeki bulgularla konu kapanmayacak, durum incelenecek ve araştırılacak. 12 Yaşında bir çocuğun ağaca kendisini asarak intihar etme durumlarına sık rastlanmamaktadır. Bu durumun cinayet olması da göz önünde bulundurularak, yapılan araştırmalarda daha titiz davranılacak olması şuanda herkesin dikkatini olaya çekti. 

12 YAŞINDAKİ ÇOCUK İNTİHAR'MI ETTİ?, YOKSA ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Şanlıurfa'da yaklaşık olarak 4 gündür kayıp şekilde aranan 12 yaşınd

12 YAŞINDAKİ ÇOCUK İNTİHAR'MI ETTİ?, YOKSA ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

aki çocuğa bir ormanlık alanda asılı şekilde bulunarak ulaşıldı. Durumun ardından gerçekleşen ilk incelemeler sonrasında valilik konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Şanlıurfa valiliği konu hakkında yaptığı açıklamalar da, Bir çocuğumuz kendisini asmak suretiyle intihar etti, bu süreç hakkındaki adli işlemler oldukça hassasiyet gösterilerek yürütmeye devam edileceği yönünde bir söylemde bulunuldu. 

A.D. ismindeki 4 gündür kayıp olarak aranan çocukla ilgili araştırmalarda böylesine bir sonuçla bulunması herkesi derinden yaraladı. Kayıp çocuğun neden kaybolduğu ve konuya dair detaylarla ilgili henüz herhangi bir açıklama bulunmamaktadır. Durumun detaylandırılması ve gelişmelerin yaşanması halinde sizlerle konuyla ilgili bilgiler güncel şekilde paylaşılacak. 

12 YAŞINDAKİ A.D. KAYIP OLDUĞU 4 GÜNÜN ARDINDAN ÖLÜ OLARAK BULUNDU!

12 YAŞINDAKİ A.D. KAYIP OLDUĞU 4 GÜNÜN ARDINDAN ÖLÜ OLARAK BULUNDU!

A.D. kayıp olarak Şanlıurfa'da aranmaya devam edilirken 4. gününde bir ağaçta asılı halde intihar etmiş şekilde bulundu. Yapılan yazılı açıklama sonrasında Şanlıurfa Valiliği, kentte kayıp olarak aranma işlemleri devam eden çocuğun cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı. Ayrıca yapılan açıklamalarda "İlde gerçekleştirilen aramalarda Eyyübiye ilçesi Beşat İncirli Mahallesinde 4 gündür aranan A.D. isimli çocuğumuzun cansız bedeni kendisini asmış halde bulundu. İntihar olarak görülen bu olayın görüldüğü andan itibaren polisler bu durumu açığa çıkartmak adına tüm ekiplerle birlikte çalışmalara başladığı söylendi. 

E Görüş Hata Kodu e0005 için Güncel Çözümler (2024) E Görüş Hata Kodu e0005 için Güncel Çözümler (2024)

DAHA YAKINDAN İNCELENECEK!

Çocuğun cansız bedeninin ağaçta asılı şekilde İntihar edilmiş olarak bulunmasını kimse kabullenemiyor, durumun aydınlatılması ve tam olarak bir sonuca varılması için Devletimizin olayla ilgili tüm birimleri araştırmalarını sürdürmekte.