Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Lise Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar arasından 148 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Bu alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında yapılacak ve KPSS puanlarına göre planlanacak. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Lise Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar arasından 148 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

Alımların Gündemi Şu Şekildedir

Lise Mezunu 5 Diğer Sağlık Personeli 6 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Ön Lisans Mezunu 11 Sağlık Teknikeri 7 Laborant 4 Röntgen Teknisyeni 52 Büro Personeli Lisans Mezunu 2 Veteriner Hekim 2 Eczacı 2 Mühendis 35 Hemşire 2 Fizyoterapist. Bu personel alım ilanı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek isteyen adaylar için önemli bir fırsat sunmaktadır. Uygulamada dikkat ederek ilanın işlemlerini karşılayan adaylar bu fırsatı değerlendirebilirler.

Başvurular İçin Adaylardan Aranan Şartlar İse Şunlardır

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum kalmamak. Görevin yapılmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu yaşanmadı. Ayrıntılı güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alınabilmesi. Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi yoktur belgesi gerekiyor.  KPSS puan şartı da aranacak olup 2022 yılında yapılan KPSS'den alınan puanlar dikkate alınmayacaktır. Lise için P94 Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türlerinde en az 60 puan alınması gerekmektedir.

Mülakatsız Alım Yapılacak

Mülakatsız bir şekilde yapılacak olan bu personel alımı başvuruları 6 Eylül 2023 ile 22 Eylül 2023 tarihleri ​​arasında kayıtlı olup üniversitenin web adresi üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

EGM 31. Dönem POMEM 7.500 Polis Alımı Başvuruları Başladı! İşte Detaylar EGM 31. Dönem POMEM 7.500 Polis Alımı Başvuruları Başladı! İşte Detaylar

Personel Alımı Başvuruları

Personel alımı başvuruları 6 Eylül 2023 ile 22 Eylül 2023 tarihleri ​​arasında kayıtlı olup üniversitenin web adresi üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Bu personel alım ilanı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek isteyen adaylar için önemli bir fırsat sunduğu apaçık ortadadır. Uygulamada dikkat ederek ilanın işlemlerini karşılayan adaylar bu fırsatı değerlendirebilirler.