Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde düzenlediği operasyonlarla uyuşturucu ticaretini hedef aldı. Uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonlarda, evlere baskın düzenleyen polis ekipleri, şüphelilerin evlerinde geniş çaplı aramalar gerçekleştirdi.

Bir evde yapılan aramalarda, tuvalet deliğine gizlenmiş 2 kilo 910 gram sentetik kannabinoid, 1694 sentetik hap, 775 gram kannabinoid üretiminde kullanılan kimyasal sıvı ve aseton, 4,6 gram metamfetamin ele geçirildi. Ayrıca 3 hassas terazi, 2 uyuşturucu kullanma aparatı, ruhsatsız 2 tabanca, 8 mermi, 1 tüfek ve 20 tüfek kartuşu da bulundu.

Tuvalet Deliğinden Uyuşturucu Çıktı 22

Operasyon sonucunda, V.İ., T.Ç., B.N., A.C., A.K. ve G.T. isimli altı şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Kontrolden Çıkan Araç Kahta'da Dehşet Saçtı: 1 Ölüm, 1 Ağır Yaralı Kontrolden Çıkan Araç Kahta'da Dehşet Saçtı: 1 Ölüm, 1 Ağır Yaralı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucu ile mücadele konusundaki kararlı tavrı, halkın güvenliği için yapılan titiz çalışmalara işaret ediyor. Ekiplerin bölgede gerçekleştirdiği bu operasyon, uyuşturucu ticaretine karşı yürütülen mücadelenin etkin bir şekilde devam ettiğini gösteriyor.

Uyuşturucu ticareti ve kullanımı, toplum sağlığını ciddi biçimde tehdit eden bir sorun olarak kabul ediliyor. Emniyet Müdürlüğü, bu sorunla mücadelede her türlü ihbarı değerlendirerek halkın desteğini bekliyor ve suçla mücadelede vatandaşları bilinçlendirmeyi sürdürüyor.