Beyza Alkoç'un çok satan romanından uyarlanan ve merakla beklenen 3391 Kilometre filmi, 12 Ocak'ta vizyona girecek olmasıyla birlikte kitap hayranlarından büyük ilgi gördü. Ön satışlar kısa sürede güçlü bir performans sergiledi. Yoğun ilgi gören kitap senaryo haline getirilerek hayranlarına görsel halde sunulacak.

Böcek Films Entertainment tarafından yapımcılığı üstlenilen film, Deniz Enyüksek'in yönetmen koltuğunda oturuyor. Senaryosu Fulya Özcan'a ait olan 3391 Kilometre'nin başrollerini Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak paylaşıyor.

Vizyona Giriş ve Şehirlerdeki Gösterimler: 3391 Kilometre Filmi

Film, binlerce kilometre uzakta olan bir çiftin aylar boyunca uzak mesafe ilişkisini konu alıyor. İki genç, birbirlerini görmeden ve duymadan, sosyal medya üzerinden iletişim kurarak sevgilerini yaşama geçiriyorlar.

12 Ocak'ta vizyona girecek olan 3391 Kilometre filmi, birbirinden uzak şehirlerdeki sinemalarda seyirciyle buluşacak. Şehir ve sinema bilgileri merak konusu olmuş durumda. 

Bilet Fiyatları ve Yaş Sınırı: 3391 Kilometre Filminde Detaylar

Filmle ilgili merak edilen diğer konular arasında bilet fiyatları ve yaş sınırı da bulunuyor. Seyirciler, bu detayları öğrenerek vizyona hazırlıklarını tamamlayabilirler. Henüz gösterimi başlamayan film için kitap hayranları heyecanla bekliyor.

Kızılcık Şerbeti’ne Kim Geliyor? İşte Yeni Sezonunda Bomba İsim! Kızılcık Şerbeti’ne Kim Geliyor? İşte Yeni Sezonunda Bomba İsim!

3391 Kilometre, sevginin kilometrelerce uzakta olsa bile güçlü bir bağ kurabileceği fikrini işleyen dokunaklı bir hikayeyi seyirciyle buluşturacak. İzmir ve Ege'nin gece gündüz iletişim kurarak keşfettikleri bu aşk hikayesi, 12 Ocak'ta sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Editör: Haber Merkezi