Televizyon dünyasının heyecanla beklediği 9 Eylül reyting sonuçları nihayet açıklandı. Bu akşam, birbirinden iddialı yapımlar olan "Ya Çok Seversen," " Gönül Dağı," " Kardeşlerim," Türkiye İsviçre maçı," ve " MasterChef" ekranlarda boy gösterdi. Bu önemli yapımların hangisinin birinci olduğu ve gecenin galibi kim olduğu merak ediliyor.

Reyting Sonuçları İzleyicileri Bekliyor

İzleyici kitlesi tarafından merakla beklenen 9 Eylül Cumartesi gününe ait reyting sonuçları sonunda açıklandı. Bu sonuçlarla birlikte hangi dizi veya programın en çok izlendiği ve izleyicilerin favorisi olduğu ortaya çıkıyor.

Dev Soğan Bitkisi Toplamak Neden Yasak? Dev Soğan Bitkisi Toplamak Neden Yasak?

9 Eylül Reyting Sonuçları Açıklandı!

9 Eylül Cumartesi gününe ait reyting sonuçları geldi ve merakla beklenen liste paylaşıldı. Total'de birinci sırada "Gönül Dağı," ikinci sırada "Kardeşlerim," üçüncü sırada ise "Gönül Dağı özet" yer aldı. AB'de ise ilk sırayı "Gönül Dağı" alırken, ikinci sırada "MasterChef Türkiye All Star," üçüncü sırada ise "Gönül Dağı özet" bulunuyor. 20+ABC1 grubunda da "Gönül Dağı" birinci sırayı elde ederken, ikinci sırada "Masterchef Türkiye All Star," üçüncü sırada ise "Gönül Dağı özet" bulunuyor.

Geçen Haftanın (2 Eylül) Reyting Sonuçları

Geçtiğimiz haftanın reyting sonuçlarına baktığımızda ise Total'de birinci sırayı "MasterChef Türkiye All Star," ikinci sırayı "Melefiz 2: Kötülüğün Gücü," üçüncü sırayı ise "Ya Çok Seversen" almıştı. AB kategorisinde birinci "MasterChef Türkiye All Star" olurken, ikinci sırada "Güldür Güldür Show" tekrar bölümü, üçüncü sırada ise "Fox Ana Haber Hafta Sonu" bulunuyordu.

9 Eylül reyting sonuçlarıyla birlikte televizyon dünyasının nabzını tutan yapımların hangi seviyede olduğunu görmek mümkün. İzleyiciler, favori yapımlarının performansını takip ederek gelecek haftalardaki tercihlerini şekillendirecekler.