Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde soğuk ve kar yağışının etkili olacağı bir haftaya girildiğini duyurdu. Valilikler, kar yağışının etkili olduğu illerde olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların tatil edildiğini açıklıyor. İşte 9 Ocak 2024 Çarşamba gününe dair okullarda kar tatili olup olmayacağına dair bilgiler:

İstanbul İçin AKOM'dan Kar Tatili Uyarısı Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağlı Afet İşleri Dairesi Başkanlığı (AKOM), kentin kuzey ve yüksek kesimlerinde kar ve karla karışık yağmur uyarısı yaptı. Sıcaklıkların İstanbul genelinde bu akşam saatlerinden itibaren 8-10 derece düşmesi bekleniyor.

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerine Koşun! İndirim Üstüne İndirim! Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerine Koşun! İndirim Üstüne İndirim!

İstanbul'da 8 Ocak'ta başlayan yağışlar 10 Ocak'a kadar devam edecek. Sıcaklıklar düşecek ve gün içerisinde kentte 4 ile 6 derece arası sıcaklıklar hakim olacak. 

Türkiye Geneli Hava Durumu

Ankara'da haftaya yağışla başlandı, yarın da aynı şekilde kentte yağış etkili olacak. İzmir'de ise kuvvetli sağanak yağışın etkisi altına girecek kentlerden. 9 Ocak günü, yağışlı havaya rağmen sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

Türkiye geneli yavaş yavaş karlı havanın etkisine giriyor. Bu hafta genel olarak yağışlı olsa da yer yer kar yağışı da kendini gösterecek.

İstanbul bugün yağışlı bir güne uyandı. Sabahın erken saatlerinde başlayan sağanak yağış öğlen vakti etkisini kaybederek; akşam saatlerinde yerini bulutlu ancak yağışsız havaya bırakacak. Sıcaklıklar 5 ila 13 derece arasında değişecek.

9 Ocak 2024 Çarşamba: Okullar Tatil mi?

Bugün yani 9 Ocak tarihinde okulların tatil olup olmayacağı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Konuya ilişkin valiliklerden açıklama geldiği takdirde haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

Gelişmeleri takip etmeye devam edin ve güncel bilgiler için resmi açıklamaları kontrol edin

Editör: Haber Merkezi