Samsung Galaxy Z Fold 5, geçtiğimiz yaz aylarında Türkiye'de satışa sunuldu ve şimdi A101'de özel bir kampanya ile temin edilebiliyor. Cihaz, katlanabilir ekranlı telefonlar arasında en iddialı modellerden biri olarak dikkat çekiyor. IPX8 sertifikasıyla donatılmış olan telefon, su altında 1.5 metreye kadar 30 dakika boyunca çalışabilir özellik sunuyor.

Telefon, güçlü performans için Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisini kullanıyor ve bu işlemciye 12 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama kapasitesi 256 GB olan cihaz, şık buz mavisi renk seçeneği ile kullanıcılarına hitap ediyor. 

TikTok'tan Şarkı Bulmada Çığır Açan Yenilik: Sound Search TikTok'tan Şarkı Bulmada Çığır Açan Yenilik: Sound Search

Profesyonel Kamerası ile Optik Çekimler

Samsung Galaxy Z Fold 5'in ana kamerası 50 megapiksel çözünürlüğe sahip ve optik görüntü sabitleme özelliği sunuyor. Ayrıca, telefoto kamera ile 3 kat optik yakınlaştırma yapılabiliyor. Ana kamera, saniyede 30 kare 8K video kaydına olanak sağlarken, cihazın iç tarafında 4 megapiksellik bir kamera bulunuyor. Kapağında ise 10 megapiksellik bir kamera yer alıyor. 

Müzik Dinleme Deneyimi İçin İki Adet Hoparlör

Telefon, iki adet hoparlörü sayesinde stereo deneyim sağlıyor. Ekranı açıldığında karşımıza çıkan 7,6 inçlik Dinamik AMOLED ekran, 120 Hz yenileme hızıyla akıcı bir kullanım sunarken, kapatıldığında 6,2 inçlik Dinamik AMOLED ekranla kompakt bir boyut elde ediliyor.

Pil kapasitesi 4.400 mAh olan telefon, 25 watt hızlı şarj desteği ile 30 dakikada yüzde 50 şarj seviyesine ulaşabiliyor. Ayrıca, 4.5 watt ters kablosuz şarj desteği sayesinde diğer mobil cihazları kablosuz olarak şarj etme imkanı sunuyor. Samsung Galaxy Z Fold 5, piyasadaki fiyatı 73.999 TL olan telefon, yapılan özel indirimle 57.299 TL'ye satılıyor.

Editör: Haber Merkezi