8 Mayıs Çarşamba günü Adıyaman'da yaşanacak olan elektrik kesintilerinin tarihleri ve saatleri hakkında en güncel bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. "Adıyaman Elektrik Kesintisi" başlığı altında, kesintilerin başlangıç ve bitiş saatlerini öğrenerek, bu durumdan etkilenmemek için gerekli önlemleri alabilirsiniz. Elektrik kesintileri genellikle bakım çalışmaları veya arıza giderme gibi sebeplerle gerçekleşmekte olup, kesinti sonrası elektriğin ne zaman geleceği konusunda bilgilendirme yapılacaktır. Adıyaman'da elektrik kesintisi durumlarını önceden haberdar olmak için haberlerimizi takip edin.

8 Mayıs Çarşamba Adıyaman Elektrik Kesintisi (2024)

Elektrik Kesintisi 128

Adıyaman'da yaşayan vatandaşlar, elektrik kesintisi haberlerini yakından takip ederek kendi ilçelerinde ne zaman kesintiler yaşanacağını öğrenmek istiyorlar. "Elektrik Kesintisi Ne Zaman? [2024 Tarihleri ve Takvimi]" başlığı altında, Adıyaman ve Türkiye genelindeki tüm il ve ilçelerde planlanan elektrik kesintileri hakkında güncel ve detaylı bilgileri sunuyoruz. Belediyelerin bazen geç veya yetersiz bilgilendirme yapması nedeniyle, elektrik kesintileri hakkında vatandaşları zamanında ve etkin bir şekilde haberdar etmek bizim için önemlidir. Elektrik kesintilerinin ne zaman başlayacağı, ne kadar süreceği ve hangi bölgeleri etkileyeceği hakkında en güncel bilgilere bu platform üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Evren Özalkuş Tele1 den Neden Ayrıldı? Evren Özalkuş Tele1 den Neden Ayrıldı?

Elektrik Kesintisi Ne Zaman? [2024 Tarihleri ve Takvimi]

Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Adıyaman

  • Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Merkez
  • Duyuru: Merkez İlçesindeki Kesintiden Etkilenecek Bölgeler Merkez İlçe Altınşehir Mahallesi 3013, 3012, 3014, 3021, 30217 nolu sokaklar, Bahçe şehir Konutları, Miray-5 Konutları ve civarı, Manas evleri ve civarı, KYK Kız yurdu, Hasankendi, Büyük Kavaklı, Taşpınar, Yazlık, Güzelyurt, Lokman, Ova Kuyucak, Hacıhalil, Bozhöyük, Korulu, Bağpınar, Çobandede, Yazıca, Kilisik, Tecir, Bardakçı, Karuz, Yassıhöyük, Çekiçler Köyleri ile Gazihan Dede Ziyareti ve Fırathan GES
  • Duyuru: Merkez'taki Elektrik Kesintisinin Sebebi : Bakım Onarım
  • Elektrik kesintisi başlama zamanı : 08 Mayıs 2024 Çarşamba 13:00
  • Elektrik kesintisi bitiş saati : 08 Mayıs 2024 Çarşamba 14:00

Adıyaman Elektrik Kesintisi Ne Zaman Gelir? Ne Zaman Bitecek? 

Elektrik Kesintisi 127

Adıyaman'da yaşanan elektrik kesintileri, vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. "Adıyaman Elektrik Kesintisi Ne Zaman Gelir? Ne Zaman Bitecek?" başlığı altında, kesintilerin başlama ve bitiş saatleri ile ilgili en güncel ve doğru bilgileri sağlamayı amaçlıyoruz. Elektrik kesintileri genellikle arızaların giderilmesi veya planlı bakım çalışmaları sebebiyle gerçekleşmektedir ve çoğu zaman birkaç saat içinde çözüme kavuşturulmaktadır. Adıyaman'daki son dakika elektrik kesintisi haberleri ve elektriğin ne zaman geri geleceği hakkında bilgi almak için güncellemelerimizi takip edin, böylece kesintiden en az şekilde etkilenmenizi sağlayın.