Adıyaman'ın Siteler Mahallesi'ndeki 4 katlı binanın 3'üncü katında yaşayan Alsan ailesi, depremin ilk dakikalarında evlerinin yıkılmasıyla enkaz altında kaldı. Akrabaları ve komşularının yardımıyla enkazdan çıkarılan baba Uğur Alsan, oğulları Emir Berat ve İbrahim Efe ile birlikte hastaneye götürüldü. Ancak hamile eşi ve en büyük oğlu Melih Gazi hayatını kaybetti.

Hastanede Kaybolan Oğlunu Arıyor


Hastanede tedavisi tamamlanan Uğur Alsan, Şanlıurfa'da ablasının evine yerleşti. İki oğluyla hayata tutunmaya çalışan baba, en küçük oğlu Furkan Alp'in akıbetini öğrenmek istiyor. Uğur Alsan, oğlunun depremden sonra hastaneye götürüldüğünü ve orada tedavi gördüğünü ancak ikinci depremde hastanenin hasar görmesiyle birlikte çocukların tahliye edildiğini söyledi. O günden beri oğluna ulaşamadığını belirten baba,

"Oğlum nereye götürüldü, nereye gitti, kimin elinde bilgimiz yok. Yani bir hastaneye mi gitti, sevgi evine mi götürüldü, yurda mı götürüldü, hiçbir şeyden haberimiz yok. Bütün her tarafa bilgi verdik, 183’ü, 184'ü, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı her yere güncel fotoğraflarını gönderdik. Hiçbir eşleşme yok, benim oğlum nerede, depremden beri hala arıyoruz. Oğlumu istiyorum, başka da hiçbir şey istemiyorum."

Dedi.