Adayların öncelikle yükseköğretim kurumlarının lisans programı kapsamında Hemşirelik bölümünden mezun olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra adayların kamu haklarından mahrum olmamaları, herhangi bir sağlık sorununun engel teşkil etmemeleri, sabıka kayıtlarının temiz olmaları ve T.C. vatandaşı olmaları gerekmektedir.

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIM TAKVİMİ

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, personel alımı için başvuru tarihlerini de açıkladı. Başvurular 13 Haziran gününde başlayacak ve 3 Temmuz gününe kadar devam edecektir. Bu süre içerisinde adayların gerekli evrakları tamamlayarak başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular, ilgili yerlere yapılacak ve sonrasında adayların mülakata çağrılması beklenmektedir.

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI İÇİN KPSS ŞARTI

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, sözleşmeli hemşire pozisyonu için yeni personel alımı yapacak. Adayların başvuruda bulunabilmeleri için belirli şartları taşımaları gerekmektedir. Bu şartlar arasında en önemlisi ise adayların 2022 yılı KPSS sınavında en az 60 puan almış olmalarıdır. Bunun yanı sıra adayların lisans mezunu olmaları da gerekmektedir.

Sürekli Mide Bulantısı Neden Olur? İşte Olası Sebepler! Sürekli Mide Bulantısı Neden Olur? İşte Olası Sebepler!

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI DETAYLARI

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, bünyesindeki eksikliği gidermek üzere yeni personel alımı yapacak. Alımını yapacağı personellerde KPSS şartı aranacaktır. Bunun yanı sıra adayların yükseköğretim kurumlarının lisans programı kapsamında Hemşirelik bölümünden mezun olmaları gerekmektedir. Başvuru tarihleri 13 Haziran - 3 Temmuz arasında olup, başvuruların ilgili yerlere yapılması gerekmektedir. Adayların ilgili evrakları tamamlayarak başvurularını yapmaları sonrasında mülakata çağrılması beklenmektedir.