Sevilen ve her bölümü merakla beklenen Yalı Çapkını dizisi her hafta olduğu gibi bu hafta da bölüm öncesi fragmanını yayınladı. Fragmanda dizinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu’na yer verilmemesi gözlerden kaçmadı. Dizinin Seyran’ı Afra Saraçoğlu hayranlarından önce tepki gösterdi. Yaşanan gerilimin ve Saraçoğlu’nun tepkisinin ardından dizi hayranları Seyran karakterinin diziden ayrılabileceğini düşünürken sonraki bölüm için gün saymaya başladı.

Yasak Aşk Dizisinin Hazırlıkları Sürüyor! Yasak Aşk Dizisinin Hazırlıkları Sürüyor!

Sosyal medya üzerinden tepkisini dile getiren Afra Saraçoğlu hayran kitlesinin desteğini hissederken, bir yandan da dizinin reytinglerinin düşebileceği akıllara geldi.

Yalı Çapkını dizisinin 12 Ocak'ta yayınlanacak bölümüne dair yeni fragman, merakla beklenen bir gelişmeye işaret ediyor. Ancak fragmanda kendi sahnelerini göremeyen başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu, hayranlarına "Bölümde Seyran yok galiba" diyerek tepki gösterdi. 

Seyran Rolündeki Afra Saraçoğlu’na Fragmanda Yer Verilmedi!

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın 2,4 milyon takipçili Instagram hesabından yayınlanan 54. bölüm 2. tanıtımı, izleyiciler arasında heyecan uyandırdı. Ancak tanıtımda başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu'nun canlandırdığı Seyran karakterine sadece birkaç saniyelik kareler ayrılması, Saraçoğlu'nun dikkatini çekti.

Tepkisini sosyal medyada dile getiren Saraçoğlu, "Bölümde Seyran yok galiba" yorumunu yaparken, izleyiciler de oyuncuya destek mesajları yağdırdı. "Sen nasıl böyle bir senaryoya izin veriyorsun?" ve "Seyran yoksa biz de yokuz" gibi yorumlar, sosyal medyada geniş bir destek dalgasının oluşmasına neden oldu.

Editör: Haber Merkezi