2024 yılında Ağrı'da yaşanacak elektrik kesintileri için planlanan tarihler ve saatler hakkında en güncel bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. "Ağrı Elektrik Kesintisi" anahtar kelimesiyle, kesintilerin ne zaman başlayacağı ve ne zaman sona ereceği konusunda önceden bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu bilgiler, günlük yaşantınızı planlarken kesintilerden en az şekilde etkilenmenizi sağlamak için önemlidir. Ağrı'da elektrik kesintisi durumlarını takip ederek, kesinti sonrası elektriğin ne zaman geleceğini de öğrenebilirsiniz. Her zaman güncel ve doğru bilgilerle donatılmış haberlerimiz, kesinti süreçlerinde sizlere rehberlik edecektir.

Nuh’un Gemisi Ağrı Dağı’nda Olabilir Mi? Hayal mi Gerçek mi? Nuh’un Gemisi Ağrı Dağı’nda Olabilir Mi? Hayal mi Gerçek mi?

8 Mayıs Ağrı Elektrik Kesintisi (2024)

Elektrik Kesintisi 129

Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Diyadin

  • Ağrı Diyadin'ta Elektrik Kesintisine Maruz Kalacak Alanlar :
  • Ağrı Diyadin'ta Elektrik Kesintisi Gerekçesi : Arıza, onarım, bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için Ağrı İli merkez DİYADİN ilçesi MOLLAKARA KÖK MUTLU Köyler mevkii - Patnos ilçesi DM-3 KÖK Babanlar çıkışı mevkii - DİYADİN ÇERMİK KÖK MOLLAKARA Köyler mevkii Fiziki bağlantı çalışmasından dolayı 09.05.2024 tarih 12:00-15:00 saatleri arasında kesinti yapılacaktır. Kesintiden etkilenen yerler; TAZEKENT, ULUKENT, BURGULLU, GÖZÜPEK, AŞAĞIDALÖREN, YUKARIDALÖREN, MOLLAKARA, KOTANCI, MUTLU, KARATAŞ, OĞULOBA, YOLCUPINAR, GEDİK, YANIKÇUKUR, JANDARMA KARAKOLU. DİYADİN DM KÖK F-4 Köyler çıkışı mevkii Röle Koordinasyon ekipleri çalışmasından dolayı 10.05.2024 tarih 09:00-10:00 saatleri arasında kesinti yapılacaktır. Kesintiden etkilenen yerler; ATAYOLU, YILDIRIM, AŞAĞITÜTEK, BÜVETLİ, YENİÇADIR, YÖRÜKATLI,BULAKBAŞI, ÇALI, AKTUĞRUL Köyler. DİYADİN DM KÖK F-4 Köyler çıkışı mevkii Röle Koordinasyon ekipleri çalışmasından dolayı 10.05.2024 tarih 10:00-11:00 saatleri arasında kesinti yapılacaktır. Kesintiden etkilenen yerler; OMUZBAŞI, İSAAĞA, YEŞİLDURAK, AŞAĞITÜTEK, YUKARITÜTEK, KARDEŞLİ, YENİGÜN, AKYOLAÇ,BOTAŞ KARAKOL, AŞAĞISATICILAR, YUKARISATICILAR, AKSA DOĞAL . 24.04.TES.01 TESİS çalışmasından dolayı 08.05.2024 tarih 13:00-16:00 saatleri arasında kesinti yapılacaktır. Kesintiden etkilenen yerler; MUTLU, KARATAŞ, AFRO MEZ, KOTANCI, FARO MEZ, FERNAS KUM OCAĞI ŞANTİYESİ.
  • Elektrik kesintisi başlama zamanı : 08 Mayıs 2024 Çarşamba 13:00
  • Elektrik kesintisi bitiş saati : 08 Mayıs 2024 Çarşamba 16:00

Ağrı Elektrik Kesintisi Ne Zaman Gelir? Ne Zaman Bitecek? 

Ağrı'da yaşanan elektrik kesintileri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. "Ağrı Elektrik Kesintisi Ne Zaman Gelir? Ne Zaman Bitecek?" başlığı altında, kesintinin başlama ve bitiş zamanları hakkında güncel bilgileri sunuyoruz. Çoğunlukla bakım çalışmaları veya ani arızalar nedeniyle meydana gelen bu kesintiler, genellikle birkaç saat içinde giderilerek elektrikler tekrar sağlanmaktadır. Ağrı'daki son dakika elektrik kesintisi durumları ve elektriğin ne zaman geri geleceği hakkında en güncel bilgileri buradan takip edebilirsiniz, böylece kesinti sürelerini ve etkilenen bölgeleri önceden bilerek gününüzü planlayabilirsiniz.

Editör: Şahsüver ÇITIR