Levent, şeytanın Türkiye temsilcilerinin her kılığa girebileceğini belirterek, “Haftaya 6 okul daha açacağız. Sevkiyatlarımız her gün sürüyor. Bölgedeyiz. Giden gider kalan sağlar bizimdir” dedi. AHBAP Derneği'nin çalışmaları hala devam ederken, böyle bir iddianın ortaya atılmasının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

SANATÇI HALUK LEVENT: "SEVKİYATLARIMIZ HER GÜN SÜRÜYOR"

Haluk Levent, AHBAP Derneği kurucusu olarak deprem bölgesindeki yardımlarına hala devam ediyor. Ancak son günlerde sosyal medyada ortaya atılan "Ahbaplar bölgeyi terk etti" iddiası, sanatçının tepkisini çekti.

Gelinim Mutfakta Yeşim Neden Ayrıldı? Sebebi Nedir Gelinim Mutfakta Yeşim Neden Ayrıldı? Sebebi Nedir

Levent, bu iddiayı iftira olarak niteleyerek, "Haftaya 6 okul daha açacağız. Sevkiyatlarımız her gün sürüyor. Bölgedeyiz. Giden gider kalan sağlar bizimdir" dedi. AHBAP Derneği'nin çalışmaları ve yardımları hala devam ederken böyle bir iddianın ortaya atılmasının gerçeği yansıtmadığı belirtiliyor.

AHBAP DERNEĞİ'NİN YARDIMLARI DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent, derneği ile birlikte afet bölgesine gitmişti. Ancak son günlerde sosyal medyada ortaya atılan "Ahbaplar bölgeyi terk etti" iddiası, sanatçının tepkisini çekti.