Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye'nin dört bir yanından nitelikli adaylara kapılarını aralıyor! Yurt yönetim personeli alımı kapsamında 8.000 kamu personeli alımı yapılacak. Bu fırsatı kaçırmayın!

Başvuru Koşulları ve Genel Şartlar

Başvuru yapacak adayların, 657 devlet memurları kanunu kapsamında belirtilen genel şartları taşımaları gerekmektedir. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve askerlikle herhangi bir ilişkilerinin bulunmaması şarttır. Başvuru için KPSS'den 2022 yılında alınan 60 puan yeterlidir.

Nitelikli Adaylar Aranıyor: Yurt Yönetim Personeli Alımı Nitelikleri

Yurt yönetim personeli alımı için aranan nitelikler oldukça çeşitlidir. Başvuru yapacak adayların, belirli bölümlerden mezun olmaları gerekmektedir. Kadın/Erkek alımı için 19 kadro, sadece Kadın alımı için 22 kadro, ve sadece Erkek alımı için 19 kadro mevcuttur. Bu kadrolara başvuracak adayların aşağıdaki bölümlerden mezun olmaları gerekmektedir:

EGM 31. Dönem POMEM 7.500 Polis Alımı Başvuruları Başladı! İşte Detaylar EGM 31. Dönem POMEM 7.500 Polis Alımı Başvuruları Başladı! İşte Detaylar
  • Sosyal Hizmet (Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler)
  • Psikoloji
  • Sosyoloji (İnsan ve Toplum Bilimleri)
  • Çocuk Gelişimi (Çocuk Sağlığı ve Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi)
  • Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik
  • Aile ve Tüketici Bilimleri (Ev Ekonomisi, Ev İdaresi ve Aile Ekonomisi, Ev İş ve Ev Ekonomisi) 

Başvurular Başladı: Aile Bakanlığı Memur Alımı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yurt yönetim personeli alımı için başvurular 11 Mart tarihine kadar devam edecek. Başvurularınızı kariyer kapısı işe alım internet sitesi üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Unutmayın, bu fırsatı kaçırmayın, geleceğinize doğru bir adım atın!