Boskovic Neden Milli Takımda Yok? Boskovic Neden Milli Takımda Yok?

Asya Kıtası'nın en prestijli futbol organizasyonu olan Asya Şampiyonlar Ligi'nde final heyecanı dorukta. Bu yılki finalde, Japonya'dan Yokohama Marinos ile Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Ain, şampiyonluk mücadelesi verecek. Sezon boyunca Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Sadio Mane, N'Golo Kante, Fabinho, Marcelo Brozovic gibi dünya çapında tanınan yıldızların mücadele ettiği bu prestijli turnuvanın finalinde şampiyonun belirlenmesine sadece iki adım kaldı.

Yokohama Marinos'un Final Yolu

Harry Kewell'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Yokohama Marinos, final biletini zorlu bir yarı final serisinin sonunda aldı. İki kez şampiyon olan Ulsan Hyundai ile karşılaşan Japon ekibi, serinin sonunda penaltı atışlarıyla galip gelerek finale yükseldi. Yokohama Marinos, Uluslararası Yokohama Stadyumu'nda yapılacak final maçına büyük bir motivasyonla hazırlanıyor.

Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al Ain ise, ünlü futbol efsanesi Hernan Crespo'nun liderliğinde etkileyici bir performans gösterdi. Al Ain, önce Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr'ı turnuvadan saf dışı bıraktı, ardından uzun galibiyet serisiyle tanınan Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal'ı eleyerek finale geldi.

Finalin ilk maçı, Japonya'nın Uluslararası Yokohama Stadyumu'nda Cumartesi saat 13.00'te başlayacak. Yokohama Marinos-Al Ain karşılaşması, D-Smart 77. Kanal Spor Smart'tan canlı olarak futbolseverlerle buluşacak. Asya Şampiyonlar Ligi'nin final heyecanında iki takım da, sezonun en prestijli ödülünü kazanmak için kıyasıya mücadele edecek.