Kocaeli'nin Körfez ilçesi, Kirazlıyalı Mahallesi'nde yaşanan talihsiz olayda alacağını istemek için arkadaşının evine giden 62 yaşındaki İmdat B., bacağından tabancayla vuruldu. Şüpheli ise polisi arayarak kendi teslim oldu.

Olay, akşam saatlerinde Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bir evin önünde meydana geldi. Evin sahibi Mustafa K.B., alacağını istemeye gelen yaşlı arkadaşı İmdat B. ile önce sözlü tartıştı. Ancak tartışma kısa sürede kızışarak fiziksel bir kavgaya dönüştü. İddialara göre, bu esnada Mustafa K.B. tabancasını çekerek arkadaşını sol bacağından vurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Büyük Operasyon: 17 PKK/YPG'li Terörist Yakalandı! Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Büyük Operasyon: 17 PKK/YPG'li Terörist Yakalandı!

Daha sonra pişmanlık duyan şüpheli Mustafa K.B., hemen polis ekiplerini arayarak olayı bildirdi ve teslim olma kararı aldı. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, ağır yaralı İmdat B.'yi hızla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Ancak kurşunun bacağını delip atardamara zarar verdiği tespit edildi ve yaşlı adam, daha donanımlı bir hastane olan Kocaeli Şehir Hastanesi'ne nakledildi.

Yaşlı adamın sağlık durumunun kritik olduğu, ancak doktorların tüm müdahalelere rağmen hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Bu arada polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Mustafa K.B. ise ifadesinin alınması için emniyet müdürlüğüne götürüldü. Polis olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.