Hollywood'un karanlık yüzünü aydınlatan Jeffrey Epstein dosya dosyaları, ünlü komedyen Ricky Gervais'in 2020 Altın Küre Ödül Töreni'ndeki gösteri konuşmasıyla bir kez daha gündeme geldi. Dosyalar, Epstein'in pedofili ve fuhuş ağı skandalını detaylandırırken, Gervais'in cesur sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırıyor.

Epstein ile ilgili sosyal medyada çıkan son haberlerde ‘’Mike de Ville - Amada Mia Amore Mio’’ şarkısının olayla ilgili tüm bilgileri görsel şekilde sunduğundan söz ediliyor. Sosyal medyada art arda gelen iddilar gerçeklik barındırıyor mu henüz bilinmese de önce Ricky Gervais’in konuşmaları, şimdi ise bu şarkının klibi insanlarda olayla ilgili çok daha fazla soru işareti uyandırıyor.

Avicii Neden Öldü? Ölüm Sebebi Nedir? Avicii Neden Öldü? Ölüm Sebebi Nedir?

Mike de Ville - Amada Mia Amore Mio Şarkısının Klibinde Ünlülerle İlgili Büyük İddia

Gervais, Hollywood'un en büyük TV ve film yapımcılarına seslenerek, Ronan Farrow'dan korktuklarını dile getirdi. Pedofili filmlerine vurgu yaparak, "Surviving R. Kelly, Leaving Neverland, Two Popes. Susun, umrumda bile değilsiniz" ifadeleriyle sert bir eleştiri dile getirdi. Skandal dosyasının dördüncü ve beşinci sırada yer alan ünlü isimlerine ilişkin olarak ortaya çıkan ayrıntılar da toplumun dikkatini çekiyor.

Ricky Gervais’in ödül konuşmasında bahsettiği gibi ‘’Mike de Ville - Amada Mia Amore Mio’’ şarkısının klibinde gerçekten hem cinsel içerikler hem de ünlülerin hepsinin olduğu bir görüntü elde edilmiş. Klipteki görüntüler gerçeklik taşımamakla birlikte içeriğin hangi düşünce ile üretidiği merak konusu.  

Epstein'in Arkadaşları Klipte Gösterilmek mi İstendi?

Gervais, konuşmasında kendi dizisi "After Life"ı önererek, "2. sezon için spoiler vereyim; Adam kendini öldürmüyor. Tıpkı Jeffrey Epstein gibi.’’ Bu çıkışın ardından ünlülerin midesinde bulandırıcı bir şekilde gülümsedikleri görülürken, skandalın olay bir kez daha gözler önüne seriliyor. 

Jeffrey Epstein Olayı: Pedofili ve Fuhuş Ağı Skandalının İçyüzü

Dava, milyarder Jeffrey Epstein'ın 2019'daki ölümüyle birlikte 18 yaş altı kız çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamalarını gündeme getiriyor. Epstein'ın kız arkadaşı Ghislaine Maxwell'in suçlu bulunduğu davada, zenginler, ünlüler ve devlet görevlilerinin reşit olmayan kızları fuhuş tuzağına çekme iddiaları ön plana çıkıyor. Mağdurlardan Virginia Giuffre'nin Prens Andrew'a yönelik iddiaları ise skandalın daha da derinleşmesine neden oluyor.

Ricky Gervais'in cesur konuşması ve dosyasının ortaya çıkardığı ünlü isimlerle dolu skandal ayrıntıları, Hollywood'un kirli sırlarını bir kez daha gün yüzüne çıkarıyor. Bu olay, sadece bir ödül töreni değil, toplumsal bir sorumluluk ve adalet arayışının sembolü haline geliyor.

Editör: Haber Merkezi