İçişleri Bakanlığı'ndan Operasyon: Pervari'de 4 Terörist Öldürüldü İçişleri Bakanlığı'ndan Operasyon: Pervari'de 4 Terörist Öldürüldü

Ankara'nın Polatlı ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen ve aynı aileden dört kişinin yaşamını yitirmesine, bir kişinin de yaralanmasına sebep olan trafik kazası, büyük üzüntüye yol açtı. Ankara-Eskişehir kara yolu organize sanayi bölgesi mevkisinde gerçekleşen kazada, Bursa'ya seyahat halinde olan ailenin içinde bulunduğu 16 AEF 142 plakalı hafif ticari araç, refüjdeki bariyerlere çarpıp takla attıktan sonra tren yolu köprüsünün beton ayağına çarparak durdu.

Kaza 457

Ankara'nın Polatlı ilçesinde, bu sabah saatlerinde meydana gelen feci trafik kazası, aynı aileden dört kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına neden oldu. Kaza, saat 06.30 sıralarında Ankara-Eskişehir kara yolunda gerçekleşti. Bursa'ya seyahat halinde olan ailenin içinde bulunduğu 16 AEF 142 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak önce refüjdeki bariyerlere çarptı, ardından takla atarak tren yolu köprüsünün beton ayağına çarparak durdu.

Araçta bulunan iki kadın olay yerinde hayatını kaybederken, diğer iki yaralı Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye ağır yaralı olarak getirilen bir kişi daha, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Polis, sağlık ve itfaiye ekiplerinin hızla müdahale ettiği kaza yerinde incelemeler devam ederken, kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Editör: Şahsüver ÇITIR