Tebliğciler, bu kez Ankara'da sıra dışı bir etkinlikle gündeme geldi. Bir gece kulübünde ortaya çıkan tebliğciler, müzik sesini kısarak mekandakilere dua etkinliği düzenledi. Eğlenmeye giden insanlar ilk kez böyle bir durum yaşayınca şaşkınlıklarını gizleyemediler. 

Tebliğcilerin Ankara Mekan Ziyareti: Pavyonda İlginç Dua Anı

Görüntülerde, pavyona giren tebliğcilerin çalışanlar ve müşterilerle selamlaşıp sohbet etmeye başladığı görülüyor. Ardından müziği durdurarak mikrofon alan tebliğci hocanın, mekandakilere yönelik yaptığı dua etkinliği ilginç anlara sahne oldu.

Solist Alican Erkal, yaşanan durumu, "Burada yani ne kadar yanlış doğru olduğu tartışılır. Burada herkes insan, herkes eğlenmeye çalışıyor. Hocamızı da kırmayalım hoş geldiniz, sefa getirdiler. Şöyle mikrofonu vereyim" diyerek izleyicilere duyurdu. Tebliğciler, geçtiğimiz ay Manisa'da bir pavyonda benzer bir etkinlik düzenlemişti. Yine aynı şaşkınlıkla eğlencesine devam eden vatandaşlar tebliğcilerden sonra eğlencelerine devam ettiler.

Lamine Yamal'ın Golü Zirvede, Arda Güler 5. Sırada! Sosyal Medya Karıştı Lamine Yamal'ın Golü Zirvede, Arda Güler 5. Sırada! Sosyal Medya Karıştı

Bu olay, yılbaşı kutlamalarına karşı bildiriler dağıtan tebliğcilerin sıra dışı etkinliklerine bir yenisini ekledi. Müzik sesinin kısılmasının ardından gerçekleşen dua etkinliği, mekan sakinleri arasında şaşkınlık yaratırken, olayın bir kez daha gündeme gelmesine neden oldu.

Editör: Haber Merkezi