Mardin Kılıztepe Ğurs Vadisi'nde Silah Sesleri: 2 Ölü, Çok Sayıda Yaralı Mardin Kılıztepe Ğurs Vadisi'nde Silah Sesleri: 2 Ölü, Çok Sayıda Yaralı

Antalya, Muratpaşa ilçesinde Şarampol Caddesi'nde sabah saatlerinde, 50 yaşındaki döner ustası Murat Özgeriş kaldırımda hareketsiz yatarken bulundu. Olayı fark eden vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Olay yerine hızla gelen sağlık ve polis ekipleri, Özgeriş'in hayatını kaybettiğini tespit etti.

Polis ve sağlık ekipleri, Murat Özgeriş'in üzerini örtmek için çevreden topladıkları malzemelerle örtmeye çalıştı. Ancak rüzgarın etkisiyle örtü sık sık kalktı, bu durum üzerine ekipler daha ağırlıklı malzemeler kullanarak cesedi kapattı. İlk belirlemelere göre, Özgeriş'in ölümüyle ilgili şüpheli bir durum gözlemlenmedi. Özgeriş'in dün diş çektirdiği ve olay günü izinli olduğu öğrenildi. Bu durum, ölüm nedeninin sağlıkla ilgili olabileceği ihtimalini gündeme getirdi.

Murat Özgeriş'in kesin ölüm nedeni, otopsi sonucunda belirlenecek. Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan ceset üzerinde yapılacak incelemeler sonrasında daha fazla bilgi edinilecek. Polis ekipleri, Özgeriş'in son saatlerine dair görgü tanıkları ve çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek olayın oluş şeklini detaylıca araştırıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR