Kastamonu'nun Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki apartman sakinlerinin aidat toplantısı kanlı bitti. Rauf Denktaş Caddesi'nde bulunan bir apartmanın sakinleri, aynı binanın alt katında bulunan kafede aidat toplantısı için bir araya geldi. Başlamasıyla hemen gerilimin tırmandığı toplantıda, apartman aidatları konusunda yaşanan anlaşmazlık kısa süre içerisinde büyük bir kavgaya dönüştü.

Tanıkların ifadelerine göre, tansiyonun yükseldiği toplantıda bazı katılımcılar silah ve bıçakla saldırıya geçti. Bu vahim olayda N.K. ve A.K. silahla vurulurken, S.K. ve oğlu S.K. ise bıçak darbeleriyle yaralandı. Olayın hemen ardından bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Yaralılardan N.K.'nin durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı bilgisi geldi.

Kavga sonrasında olay yeri kordon altına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, kafede gerekli incelemeleri başlatarak delil topladı. Olaya karıştığı tespit edilen apartman sakinleri, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kontrolden Çıkan Araç Kahta'da Dehşet Saçtı: 1 Ölüm, 1 Ağır Yaralı Kontrolden Çıkan Araç Kahta'da Dehşet Saçtı: 1 Ölüm, 1 Ağır Yaralı

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü, yaşanan bu olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Apartman sakinleri arasında nelerin yaşandığı ve olayın neden bu boyuta geldiği üzerine derinlemesine inceleme yapılıyor. Soruşturma sonuçları kamuoyuyla paylaşılacak.