Reunited Worlds 1. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle (Ücretsiz HD) Reunited Worlds 1. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle (Ücretsiz HD)

Apple, iddialara göre iPad Mini'nin yerini alabilecek 7-8 inç arasında bir katlanabilir cihaz üzerinde çalışıyor. Şirket, ekran tedarikçileri Samsung ve LG ile işbirliği yaparak bu yeni teknolojiyi geliştirmeye odaklanıyor. Lansmanın 2026'ya kadar uzayabileceği düşünülse de, Apple'ın katlanabilir cihaz pazarına adım atması bekleniyor. Tasarımı ve rahat kullanımı ile şimdiden büyük ilgi toplayan katlanabilir iPad, kullanıcıların ilgisini şimdiden çekmeye başladı.

Apple'ın Katlanabilir iPad Projesi

Mobil teknolojideki lider şirketlerden biri olan Apple, iPad Mini'nin yerine geçebilecek 7-8 inç arasında bir katlanabilir cihaz üzerinde çalışıyor. Samsung ve LG ile yapılan işbirliği, şirketin ekran teknolojisini daha da ileri taşıma amacını yansıtıyor. Henüz resmi bir duyuru gelmemiş olsa da, Apple'ın katlanabilir cihazla pazara giriş yapması bekleniyor. 

iPad Dünyasında Devrim Başladı

Apple, iddialara göre iPad Mini'nin yerini alacak bir katlanabilir cihaz üzerinde çalışıyor. Samsung ve LG gibi devlerle işbirliği yapan şirket, ultra ince cam ve kapak pencereleri gibi teknolojik unsurlarda farklı görüşlere sahip. 2026'da piyasaya sürülebilecek olan bu cihaz, mobil teknoloji dünyasında heyecan yaratacak gibi görünüyor. 

Apple, mobil dünyada bir adım öne çıkmak için katlanabilir iPad üzerinde çalışıyor. Samsung ve LG ile yapılan işbirliği, şirketin ekran teknolojisinin sınırlarını zorlamayı amaçlıyor. Henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, 2026'da piyasaya sürülebilecek bu cihazın, Apple'ın inovasyon çabalarını yansıtacağı düşünülüyor.

Editör: Haber Merkezi