Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün Beldesi Süme Mahallesinde geçen gece yaşanan acı bir olay iki genç sevgilinin hayatı mal oldu.  Olay ilk olarak Salihcan Kaya henüz 21yaşındaydı akrabası olan S. K ile arasında yaşanan bir araba meselesi nedeniyle başladı. S.K ise 20 yaşındaydı. Bir anlık öfke nelere mal oldu. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek şiddete dönüştü.

Boğaz Kesme Olayı Asıl Can Yakan Detay Oldu

Tartışma sırasında Salihcan Kaya elindeki bıçakla SK'yı boğazından bıçakladı. Bu şiddet olayı sonucunda SK kanları yere yığıldı ve ağır yaralandı. SK'nın yaralandığını gören Salihcan Kaya eve gitti. O psikoloji ile bu kez silahla intihar etti. Acı haberi duyan aile ve yakınları büyük bir şok yaşadı.

İslahiye Kazasi Son Dakika (İzle) 2024 İslahiye Kazasi Son Dakika (İzle) 2024

Salih Kaya’nın Sevgilisi De Dayanamadı İntihar Etti

Olayın tüm tarafları arasında büyük üzüntü yaşanırken Salihcan Kaya'nın sevgilisi olduğu iddia edilen H. B de ölüm haberini alınca evdeki silahla intihar etti. O da henüz 22 yaşında hayatına son verdi. Olayın ardından olayın yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri Salihcan Kaya ve S. K'ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. İki genç de acil olarak tedavi edildi.

Salihcan Kaya'nın Kaybı

Ne yazık ki silahla intihara teşebbüs eden Salihcan Kaya Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Salihcan Kaya'nın ölüm haberini alan Ağır yaralı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H. B tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.

Otopsi Kararını Aileler Verdi

Hayatını kaybeden gençlerin otopsileri tamamlanarak bugün aynı yerde toprağa verilecekleri belirtildi. Bu trajik olay ailelerin ve yakın çevrelerin büyük bir acı ve üzüntü kaynağı oldu. Her şey bir araba yüzünden tartışmayla başlasa da bu olay birçok kişinin hayatına mal oldu. Arkada kalan ailelerin acısı ve sönen ışıklar tekrar etmemesi adına gençlere eğitim verilmesi gerekiyor. Psikolojinin en derin etkileri 20li yaşlarda olması duyguları ne kadar yoğun hissettiklerini kanıtlıyor. Bu trajik olay ciddi hasarlara yol açtı.