Modern arabalar, genel deneyimi geliştiren gerekli tüm özelliklerle donatılmıştır. Ancak bu özellikler genel kullanıcı kitlesi dikkate alınarak tasarlanmıştır. Arabanızı zevkinize göre kişiselleştirmek istiyorsanız araba aksesuarları bunu yapmanız için size birçok yol sunar. Estetik bir unsur katan veya bir işleve hizmet eden ve sürüşü daha keyifli hale getiren aksesuarları kullanabilirsiniz; üstelik seçenekler sınırsızdır. Seçiminizi kolaylaştırmak için konfor ve rahatlığa katkıda bulunabilecek altı olmazsa olmaz aksesuarlarını sizler için seçtik.

Mobil Şarj Cihazı

Akıllı telefonların arabalarda aşırı kullanımından dolayı mobil şarj cihazı mutlaka sahip olunması gereken bir araç aksesuarıdır. Akıllı telefonlar modern yaşam tarzının ayrılmaz bir parçası haline geldi. İnsanların çoğu yolculuk sırasında müzik dinlemek veya yol tarifi için telefonları kullanıyor. Bu kadar çok kullanım nedeniyle telefonun pilinin bitmesi muhtemeldir ki, her arabada da mobil şarj özelliği bulunmaz. Bu nedenle mobil şarj cihazı olmazsa olmaz bir araç aksesuarı haline gelir. Hızlı şarj için en az 2 amper çıkışa sahip kaliteli bir ürün alın.

Araç Kokuları

Araç içindeki hoş olmayan herhangi bir koku, sürücü ve yolcunun tüm keyfini mahvedebilir. Arabanın iç havasını taze tutmak için araç kokusu alabilirsiniz. Bu konular çok pahalı değildr ve çeşitli kokulara sahiptir.

Reunited Worlds 1. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle (Ücretsiz HD) Reunited Worlds 1. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle (Ücretsiz HD)

Araç İçi Çöp Kutusu

Arabada mutlaka bulunması gereken aksesuarlar listemize girecek bir diğer parça ise katlanabilir araba çöp kutusudur. Bu aksesuar, çöpleri tek bir yerde toplamanıza yardımcı olur ve aracınızı düzenli tutar. Araba çöp kutusu genellikle bir araba için ideal boyuttadır ve yapacağınız uzun bir yolculukta kullanışlı olmaya yetecek kapasiteye sahiptir.

Telefon Tutucu

Sürücülerin araç kullanırken cep telefonu kullanması hâlâ yasak ve trafikcezalarının çoğu da bu yüzden yazılıyor. Ancak bazı durumlarda telefonunuzu GPS olarak kullanmak istiyorsanız, bir telefon tutucusu ellerinizin direksiyondan ayrılmamasına yardımcı olacaktır.

Editör: Şahsüver ÇITIR