İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu? İbrahim Oktugan Müdür Hangi Okulda Görev Yapıyordu?

Artvin’in Şavşat ilçesi Çavdarlı köyünde yaşanan arazi anlaşmazlığı dehşet saçan bir sonla bitti. S.Y. ile Hükmiye Çimen, Leyla Yazar ve Turgut Demirpehlivan isimli 3 kardeşi ayıran sadece birkaç dönümlük arazi anlaşmazlığıydı.

Olay, Çavdarlı köyü Hozan Mahallesi'nde saat 16.00 sıralarında yaşandı. Arazi anlaşmazlığı yüzünden sık sık tartıştığı bilinen taraflar arasında yine bir tartışma çıktı. Ancak bu seferki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında S.Y., öfkelenerek evinden pompalı tüfekle dönerek 3 kardeşe ateş açtı. Olay yerinde hayatını kaybeden 3 kardeşin cansız bedenleri bulunduğu yere yığıldı.

Köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, S.Y'yi kullandığı silahla birlikte gözaltına aldı. Yaşanan bu korkunç olayın ardından bölgede büyük bir üzüntü hüküm sürerken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Şavşat ilçesinde yaşanan bu trajik olay, arazi anlaşmazlıklarının ne denli tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.