2000’li yılların en sevilen dizilerinden Avrupa Yakası dizisi 2024 yılında bile güncelliğini korumaya devam ederken, dizi hayranları bugün hâlâ dizi replikleri ve karakterleri üzerinden sosyal medyada içerik üretiyor ve şakalara devam ediyorlar. Sevilen dizinin yerini başka diziler alamadığı gibi dizi senaristi Gülse Birsel’in diğer dizileri çok tutsa da yine de dizi hayranları Avrupa Yakası dizisini çok özlediklerini devamını beklediklerini yine sosyal medya üzerinden duyuruyorlar.

Avrupa Yakası’ndan sonra birçok dizi ve film projesi gerçekleştiren Gülse Birsel, aslında dizinin senaryosunun ilk değerlendirmede çok sevilmediğini açıklamıştı. Dizi ilerleyen bölümlerde büyük bir hayran kitlesi kazandığı gibi yıllara rağmen kitlesini korumaya ve büyütmeye de devam ediyor. 

Serkan Çayoğlu Yeni Projeyle Geliyor! Serkan Çayoğlu Yeni Projeyle Geliyor!

Avrupa Yakası Oyuncusu Sarp Apak İddiaları Yalanladı!

Avrupa Yakası'nın 2004-2009 yılları arasında büyük ilgi gören ve televizyon düzeyinde damga vuran dizisinin yeniden çekileceği iddiaları, dizide Tanrıverdi karakterini canlandıran Sarp Apak tarafından yalanlandı. Magazin gündemine bomba gibi gelen söylentilere karşı Apak, önceki gün bir alışveriş merkezinde basın mensuplarıyla karşılaştı. Bıyıklarını uzatmasıyla dikkat çeken oyuncu, yoğun bir dönemde olduğunu ve bir stand-up çalışması üzerinde çalıştıklarını belirtti. Mart ayının geleceği olan stand-up gösterisine odaklandığını ifade eden Apak, "Bu sene tiyatro ve sinemaya yöneliyorum, televizyon için ancak her zaman hazırız" dedi.

Avrupa Yakası'nın tekrar çekileceği iddialarına ilişkin konuşan Sarp Apak, bu söylentilerin doğru olmadığını vurguladı. Başarılı oyuncu, muhtemelen Gülse Birsel'in yeni bir proje üzerinde uğraşması için bu tür spekülasyonların ortaya çıkabileceğini dile getirdi. Apak, Gülse Birsel'in kendisini zamanına göre çağırabileceğini belirterek, "Gülse beni çağırdığında orada olurum. Ancak onun her projesi için bir araya gelmemiz doğru olmayabilir. Ara sıra buluşup, yine güzel işlere imza atabiliriz" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi