Türk televizyon dünyasının sevilen isimlerinden Vural Çelik, uzun bir aradan sonra sağlık sorunuyla gündeme geldi. "Avrupa Yakası" dizisinde canlandırdığı Kubilay karakteriyle tanınan Çelik, Influenza virüsüne yakalanarak hastaneye kaldırıldı. Bu süreçte ekranlardan uzak kalan deneyimli oyuncu, sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdi.

Çelik, hastanede aldığı tedavinin ardından taburcu olarak evine döndü. İyi haberle sevenlerini sevindiren ünlü oyuncu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Gönderdiğiniz binlerce 'Geçmiş Olsun' mesajı için çok teşekkür ederim. Ayrıca böylesine sevilmenin gururunu yaşattığınız için de minnettarım." dedi. Evde dinlenirken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Çelik, sağlık durumunun iyiye gittiğini vurgulayarak sevenlerine teşekkür etti. 

İcardi'den Tepki Çeken Paylaşım! Wanda Nara’nın Üstsüz Fotoğraflarını Paylaştı! İcardi'den Tepki Çeken Paylaşım! Wanda Nara’nın Üstsüz Fotoğraflarını Paylaştı!

Ekranlara Tekrar Dönüş Yapacak!

Influenza virüsüne yakalanan Vural Çelik, "Eve geldim, ilaçlarımı kullanıp istirahat ediyorum. Her biriniz benim için ayrı ayrı, birbirine hiç benzemeyen güzellikte kar tanelerisiniz. Sağlıkla kalın." ifadeleriyle sevenlerine moral verdi. Oyuncunun bu zorlu süreci atlatması, sevenlerini sevindirirken, sağlığına kavuşmasıyla birlikte tekrar ekranlarda boy göstermesi merakla bekleniyor.

Vural Çelik'in bu sağlık sorununu atlattıktan sonra projelerine odaklanması ve ekranlara dönüş yapması, televizyon dünyasında yeni bir heyecan yaratabilir. Oyuncunun sağlığına kavuşması, sevenleri tarafından büyük sevinçle karşılanırken, kendisine geçmiş olsun dilekleri ve destek mesajları da devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi