Günümüzde, servetleriyle dikkat çeken sosyal medya fenomenleri, Engin ve Dilan Polat çiftinin ardından gözlerin çevrildiği bir başka isimle gündemde. Ancak Koçaklı, yaptığı açıklamada temiz ticaret yaptığını ve Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından incelenmeyi talep etti.'Ayda 25 Şube Açıyorum' Diyen Aymira Koçak'tan MASAK'a İnceleyin Beni (3)

Serveti şaşırtıcı derecede yüksek olan bir fenomen daha! Almira Koçaklı isyan etti: 'MASAK beni incelesin'. Engin ve Dilan Polat çiftinden sonra, sosyal medya kullanıcıları, güzellik merkezi sahibi olan fenomenlere yönelik dikkatlerini çekerken, şimdi gözler Almira Koçaklı'ya çevrildi. İddialara göre Koçaklı'nın 96 şubesi, 21 dairesi ve 12 arabası bulunuyor. Koçaklı, yaptığı açıklamada temiz ticaret yaptığını belirterek "MASAK gelsin, beni araştırsın" dedi. 'Ayda 25 Şube Açıyorum' Diyen Aymira Koçak'tan MASAK'a İnceleyin Beni (2)

25 yaşında olan Almira Koçaklı, yıllar önce sosyal medya platformlarında çektiği videolarla tanınmaya başlamış bir isim. Büyük bir takipçi kitlesi bulunan Koçaklı, yaklaşık bir yıl önce güzellik merkezleri işletmeye başladı. Koçaklı'nın merkezi, Florya'da bulunuyor ve bir konuşmasında "Bir ay içinde 5 yeni şube açtım" dediği biliniyor. Ancak Almira Koçaklı, bu iddiayı yalanlayarak, "14 şube, isim hakkı verdik ve sadece birini kendim işletiyorum" dedi.Aymira Koçaklı Seveti 96 şube, 21 daire, 12 araba, Ayda 5 Şube... Doğru mu

Hollanda'yı Temsil Eden Joost Klein, Eurovision'dan Diskalifiye Edildi Hollanda'yı Temsil Eden Joost Klein, Eurovision'dan Diskalifiye Edildi

Sosyal medyada güzellik merkezlerini işleten fenomenlerin dikkat çekmesi üzerine, bu kez Almira Koçaklı'nın serveti ve iş sahibi olduğu yer sayısı kamuoyunda tartışma konusu oldu. İddialara göre, Almira Koçaklı'nın 96 şubesi, 21 dairesi ve 12 arabası var. Bu iddiaların ardından Almira Koçaklı, yetkililere seslenerek "Beni araştırmanızı rica ediyorum" dedi ve temiz ticaret yaptığını savundu. Serveti ve iş sahibi olduğu alanlarla ilgili MASAK tarafından resmi bir inceleme başlatılıp başlatılmayacağı ise zamanla netlik kazanacak gibi görünüyor.