Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, 39 yaşındaki Murat Kılıç, çocukları Zeynep (11), Aslı (6) ve Muhammet Ali'yi (3) öldürdükten sonra polise teslim oldu. Çamlıca Mahallesi Bağlar Sokak'taki 4 katlı apartmanın bodrum katında yaşayan Murat Kılıç, ifadesinde cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Eşi G.K.'nin psikolojik sorunları nedeniyle bir yıl önce kendisini terk edip, çocuklarıyla birlikte Erzurum'a ailesinin yanına gittiğini belirtti.

Sokakta Önüne Geleni Bıçakladı: Bingöl'de 2 Ölü, 7 Yaralı Sokakta Önüne Geleni Bıçakladı: Bingöl'de 2 Ölü, 7 Yaralı

Psikolojik Sorunlar ve Cinayetin İşlenişi

Murat Kılıç, eşinin kendisini terk etmesinden sonra bir süre yalnız yaşadığını ve bir ay önce Erzurum'a gidip çocuklarını alarak Bursa'ya döndüğünü söyledi. Zaman zaman çocuklarını annesine bıraktığını belirten Kılıç, cinayet günü olan çarşamba sabahı çocuklarıyla birlikte evde kahvaltı yaparken, masanın üzerinde duran bıçağı gördüğünde içindeki dürtüye yenik düştüğünü ifade etti.

Kılıç, "Eşim beni terk ettikten sonra bir süre yalnız yaşadım. Bir ay önce Erzurum'a gidip çocuklarımı alarak Bursa'ya döndüm. Bazı günler kızlarım ve oğlumu Yavuz Selim Mahallesi'nde oturan anneme teslim ediyordum. Salı günü de çocuklarımı yine anneme bıraktım. Çarşamba günü aldım. Evimizde, simit, poğaça alarak kahvaltı yapıyorduk. Masanın üzerinde duran bıçağı görünce içime bir şeyler oldu. Sonra, kızlarımı rastgele bıçaklayarak öldürdüm. Oğlumu ise boğdum. Kendime zarar verecektim. Bunu başaramadım. Sonra, polise giderek teslim olmaya karar verdim. Öyle de yaptım" dedi.

Otopsi ve Geriye Kalanlar

Bursa'da Korkunç Cinayet

Çocukların cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan otopside, Zeynep ve Aslı Kılıç'ın vücutlarında çok sayıda bıçak darbesi tespit edildi. Murat Kılıç'ın ifadesine göre, oğlu Muhammet Ali'yi ise boğarak öldürdü. Üç kardeşten geriye, ölmeden önce yıkayıp evlerinin penceresine astıkları kıyafetleri kaldı.

Olay, sadece Bursa'da değil, tüm Türkiye'de büyük bir şok ve üzüntü yarattı. Murat Kılıç'ın emniyetteki işlemleri sürerken, olayın psikolojik boyutları da incelemeye alındı.

Editör: Genel Haber