Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, Yunuseli Mahallesi'nde bir aile dramı yaşandı. 640'ıncı sokaktaki evlerinde meydana gelen trajik olayda, genç bir adam olan Emre Ş., babası Niyazi Şentürk'le henüz bilinmeyen bir sebep yüzünden çıkan tartışmada pompalı tüfekle babasını vurdu.

Olay, gece saat 00.30 sularında gerçekleşti. Evdeki tartışma sırasında Emre Ş., eline geçirdiği pompalı tüfekle babasını karın boşluğundan vurdu. Olayın şokuyla uyanan diğer ev sakinleri, Niyazi Şentürk'ün hareketsiz bir şekilde yere düşmüş halini fark ederek hemen 112 Acil Servis'e haber verdi.

Çekirge Devlet Hastanesi'nde Yaşam Savaşı Verildi!

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, ağır yaralı Niyazi Şentürk'ü, olay yerinde ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, tüm çabalara rağmen Niyazi Şentürk, yaşam savaşını kaybederek hayatını kaybetti.

Bursa’da Öğrenciye Özel Kampüs Yakınında 1+1 ve 2+1 Daire Fırsatları! Bursa’da Öğrenciye Özel Kampüs Yakınında 1+1 ve 2+1 Daire Fırsatları!

Şüpheli Kısa Sürede Yakalandı!

Olayın ardından kaçan şüpheli Emre Ş., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanmak üzere aranmaya başlandı. Ekipler, olaydan sadece 1 saat sonra genç adamı, olay yerine yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Polis ekipleri, olayın ardından şüpheli Emre Ş.'yi gözaltına alarak soruşturmayı derinleştirdi. Henüz bilinmeyen sebeplerle başlayan tartışmanın nedenleri ve olayın geniş bir çerçevede nasıl geliştiği üzerine yapılan tahkikat sürerken, ailenin içindeki trajik olay, Bursa'da büyük bir üzüntü ve şaşkınlık yarattı.