Bahçelievler'de boş bir arazide ölü bulunan gencin, annesine intihar içerikli veda mesajı attığı ortaya çıktı. Olayın detaylarına göre, 19 yaşındaki Can Muhammet Akyel'in cansız bedeni bulundu. İşte detaylar:

Bahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesi'nde 29 Ekim Caddesi'nde meydana gelen olayda, polis ekipleri 'madde kullanımı' ihbarı üzerine harekete geçti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, tekstil firması çalışanının ihbarı üzerine boş arazide bir şahsın cansız bedenini buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede genç şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Mardin Kılıztepe Ğurs Vadisi'nde Silah Sesleri: 2 Ölü, Çok Sayıda Yaralı Mardin Kılıztepe Ğurs Vadisi'nde Silah Sesleri: 2 Ölü, Çok Sayıda Yaralı

Olayın ardından, genç şahsın annesi Ö.A., polis merkezine gelerek oğlu Can Muhammet Akyel'in kendisine intihar içerikli veda mesajı attığını ve endişeli olduğunu ifade etti. Yapılan incelemeler sonucunda cansız bedenin Akyel'e ait olduğu tespit edildi.

Can Muhammet Akyel'in zehirli bir madde alarak intihar ettiği değerlendirilirken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi işlemlerinin yapılacağı belirtildi. Olayın detayları ve gencin intihar sebebi, polis ve otopsi raporunun ardından netlik kazanacak.

Editör: Şahsüver ÇITIR