Balıkesir'in Havran ilçesinde, otomobil ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti ve beş kişi yaralandı. Balıkesir-Edremit karayolunda, Havran ilçesi yakınlarında gerçekleşen bu üzücü kaza, bölgeyi yasa boğdu.

Balıkesir'de Sağanak Yağış Köprü Yıktı Balıkesir'de Sağanak Yağış Köprü Yıktı

Balıkesir’de otomobil ile traktör çarpıştı3

Kaza Detayları ve Yaralananlar

Edinilen bilgiye göre, H.E. yönetimindeki 35 AC 735 plakalı otomobil ile R.K. yönetimindeki 10 KC 458 plakalı traktör çarpıştı. Kazada yaralananlar arasında traktör sürücüsü R.K., yanındaki Gülsüm K., otomobil sürücüsü H.E. ve otomobilde bulunan A.E., Ö.E. ve A.F.E. yer aldı. Yaralılar, ambulanslarla Edremit ve Burhaniye'deki devlet hastanelerine sevk edildi.

Balıkesir’de otomobil ile traktör çarpıştı2

Gülsüm K. Kazada Hayatını Kaybetti

Kazada ağır yaralanan Gülsüm K., Edremit Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların durumlarının ise hayati tehlike arz etmediği belirtildi.

Kaza, yoğun trafik akışının olduğu Balıkesir-Edremit karayolunda sabah saatlerinde meydana geldi. İhbar üzerine hemen bölgeye polis, sağlık ve itfaiye kurtarma ekipleri sevk edildi. Kurtarma ekipleri, kazazedelere ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi.

Kazayla ilgili olarak polis tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Kaza anına dair görgü tanıklarının ifadelerine başvurulurken, kaza yerindeki incelemeler devam ediyor. Yetkililer, kaza nedeninin ve sorumlulukların netleştirilmesi için detaylı bir çalışma yürütüyor.