Başakşehir'de korkunç bir kaza meydana geldi. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda saat 19.30 sıralarında yaşanan bu acı olay, üç ailenin hayatını sonsuza dek değiştirdi. 34 UB 7161 plakalı otomobilin Arnavutköy istikametine seyir halindeyken kontrolden çıkması ve karşı şeride geçerek bir başka araçla çarpışması, dehşet verici bir zincirleme reaksiyonun başlangıcıydı.

Kazanın Detayları 

Edinilen bilgilere göre, 34 UB 7161 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi, aracın refüje çarpmasına ve ardından karşı şeride geçerek 34 HRZ 561 plakalı otomobille çarpışmasına neden oldu. Çarpmanın şiddetiyle her iki araç da bariyere vurarak durdu. Kazanın etkisiyle 34 UB 7161 plakalı otomobil hurdaya dönerken, olayın vahameti hızla ortaya çıktı.

İhbar üzerine olay yerine hızla sevk edilen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, enkaz arasında sıkışan vatandaşları kurtarmak için zamanla yarıştı. Ancak, Enes Durukan ve Mehmet Bülbül olay yerinde hayatlarını kaybederken, Muhammed Bülbül ise hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan Sudenaz Bülbül'ün tedavisinin hastanede devam ettiği bildirildi.

Kaza sonrası araçlar, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı ve yetkililer tarafından yapılan temizlik çalışmalarının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Ancak, bu üzücü olayın etkisi, bölgedeki herkesi etkiledi.

Mersin'de Kan Donduran Aile Katliamı! 3 Ölü Mersin'de Kan Donduran Aile Katliamı! 3 Ölü

Polis Soruşturması

Polis ekipleri, kazayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı. Olayın nedenleri, sorumluları ve olası ihmallere ilişkin detaylar araştırılıyor. Bu tür kazalar, trafik güvenliği ve sürücü sorumluluğu konularında toplumsal bilinci artırmak adına önemli bir ders niteliği taşıyor.

Başakşehir'de yaşanan bu kaza, üç canın yitirilmesine ve bir kişinin ağır yaralanmasına neden oldu. Aileler, arkadaşlar ve tanıdıklar, kaybettikleri sevdiklerinin acısını yaşarken, toplum olarak bu tür kazaların önlenmesi için alınması gereken önlemler ve sürücülerin daha dikkatli olması gerektiği konusunda yeniden düşünmeliyiz.

Editör: Şahsüver ÇITIR