Ünlü oyuncu Hande Erçel, son dönemde yaşadığı eleştirilere isyan etti. Özellikle oyunculuğu ve özel hayatındaki ilişkileriyle sürekli gündemde olan Erçel, Aramızda Kalmasın programına katılarak duygularını paylaştı.Son dönemde çıkan evlilik ve bebek haberleri ile ilgili açıklama yapması beklenilen Hande Erçel konularla ilgili sessizliğini korudu.

Erçel, yaptığı açıklamada, "Bir hedef gösterilme durumu var üzerimde. Hem oyunculuk hakkında, hem özel hayatım. Her gün hedef gösteriliyorum. Ben de bunun sebebini bilmiyorum. Artık ben de bundan çok yoruldum. Dediğim gibi çok fazla hedef gösterme hali var benimle ilgili. Tam olarak nedenini çözemedim. Yıpratıyor diyemem. Ama beni sadece şu çok üzüyor, çok fazla konu varken neden ben? Ben çok kendi halinde yaşayan bir insanım, beni bir salın" ifadelerini kullandı. 

Hamileliği Hakkında Açıklama Yapmayan Erçel: ‘’Eleştiri İstemiyorum’’

Oyunculuğu ve Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişki nedeniyle sık sık eleştirilere maruz kalan Erçel'in son röportajı, beklenen evlilik haberlerinin ve hamilelik iddialarının aksine farklı bir içeriğe sahipti. Daha önce Hakan Sabancı ile evlilik hazırlığı yapacakları ve bir bebek müjdesi verecekleri konuşulan çift, bu spekülasyonları yalanlamış ve özel hayatları hakkında sessiz kalmıştı.

Erçel, yaşadığı eleştirilere karşı duygusal bir şekilde "Çok yoruldum, çok üzüyor" diyerek tepki gösterirken, özel hayatı hakkında herhangi bir detay vermekten kaçındı. Bu açıklamalarıyla takipçilerini şaşırtan ünlü oyuncu, "Beni bir salın" diyerek gündemdeki konulardan uzak kalmak istediğini dile getirdi.

Rihanna’dan Okul Kıyafeti ile Cesur Pozlar! Rihanna’dan Okul Kıyafeti ile Cesur Pozlar!

Hande Erçel'in bu açıklamaları, magazin dünyasında yeni bir tartışma başlatırken, takipçileri ise ünlü oyuncunun özel hayatındaki gelişmeleri ve gelecekteki projelerini merakla beklemeye devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi