Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti, uzun bir sürenin ardından Londra'da yeni bir ev bulup taşınmıştı. Evin tadilatları ve dekorasyonlarıyla uğraşan çift, geçtiğimiz haftalarda sonunda yeni yuvalarına yerleşti.

Serenay Sarıkaya’da İddialı Külotlu Çorap Pozları! Serenay Sarıkaya’da İddialı Külotlu Çorap Pozları!

Türkiye’de 2024’ün ilk günlerinden itibaren artan ve birbirinden farklı belirtilere sahip olan salgınlar devam ederken DSÖ, üçlü salgından sonra bir de X hastalığı ile ilgili uyarı yapmış ve önlemler konusunda halkı uyarmıştı. Adı fazla bilinmeyen kızıl hastalığı ise Bergüzar Korel ve ailesi ile birlikte Türkiye’de gündemde yerini tuttu. Londra’ya yerleşen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti çocuklarında başlayan kızıl hastalığı ile ilgili bilgiler verdi. Hayranları ailenin durumunu merak ediyor.

Sevinçlerin Ardından Gelen Kızıl Salgın

Bergüzar Korel, sosyal medya hesaplarından paylaşımlarına devam ederken, son olarak ailenin başına gelen kötü bir haberle sevenlerini şoke etti. Ünlü çiftin ortanca oğlu Han ve minik kızları Leyla, 'scarlet fever' yani kızıl salgınına yakalandı. 

Hastalık Belirtileri ve Ailedeki Endişe Giderek Artıyor

Korel, çocuklarının sağlık durumu hakkında detaylı bilgi vererek, Han ve Leyla'nın ateş, boğaz ağrısı, kulak ağrısı ve vücutta kırmızı döküntü gibi kızıl salgının belirtilerini yaşadığını paylaştı. Aile, bu zorlu süreçte endişe içinde çocuklarının sağlığına odaklanmış durumda.

Bergüzar Korel'den Hayranlarına Çağrı Geldi

Ünlü oyuncu, çocuklarının durumu hakkında hayranlarını bilgilendirerek, ailedeki gelişmeleri paylaşmaya devam etti. Korel, "Bebekler iyi, ateşleri düştü. Vücuda irmik ya da kum dökülmüş hissi devam ediyor, ancak kızarıklık azaldı" şeklinde açıklama yaparak sevenlerine çocuklarının sağlık durumuyla ilgili güncel bilgileri iletti.

Editör: Haber Merkezi