BİM, her Cuma olduğu gibi bu hafta da müşterilerine birbirinden cazip fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. 16 Şubat 2024 BİM Aktüel kataloğu, ev ihtiyaçlarından elektronik ürünlere, oyuncaklardan tekstil ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Özellikle, ev hanımlarının vazgeçilmezi olan Airfryer gibi ürünlerle beraber, kaliteli markaların indirimli ürünlerini bulabileceğiniz bu katalog, alışveriş deneyiminizi zenginleştirecek. 

Airfryer: Ev Hanımlarının Mutfakta En Büyük Yardımcısı

Airfryer, mutfakta sağlıklı ve pratik yemekler hazırlamak isteyen ev hanımlarının vazgeçilmez bir yardımcısı haline geldi. Bu haftanın öne çıkan ürünlerinden biri olan Philips HD9650 modeli XXL Airfryer, 6199 TL fiyatıyla sizleri bekliyor. Bu muhteşem ürün için peşin fiyatına 9 taksit avantajı da sunuluyor. Ayrıca, Airfryer cam yağ spreyi ile yemeklerinizi daha sağlıklı ve lezzetli hale getirebilirsiniz. 

Mutfakta İşinizi Kolaylaştıracak Diğer Ürünler

Arnica Tesla plus toz torbası süpürge ve Arnica köpüklü otomatik Türk kahve makinesi gibi ürünler de mutfakta işleri kolaylaştıracak seçenekler arasında yer alıyor. Arnica Tesla plus süpürge, 750 W gücüyle etkili bir temizlik sağlarken, 9 taksit avantajıyla 9000 adet stok adetiyle satışa sunuluyor. Arnica köpüklü otomatik Türk kahve makinesi ise 220 W gücüyle kaliteli kahve keyfini evinizde yaşamanızı sağlıyor. Bu ürünler, hem kaliteleriyle hem de avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. 

BİM Aktüel Kataloğu Yayında: 23 Temmuz Fırsatlarını Kaçırmayın! BİM Aktüel Kataloğu Yayında: 23 Temmuz Fırsatlarını Kaçırmayın!

Tekstil Ürünleri ve Oyuncaklarda Fırsatlar

BİM, sadece mutfak ürünleri ve elektronik eşyalarla değil, aynı zamanda tekstil ürünleri ve oyuncaklarla da müşterilerine geniş bir seçenek sunuyor. Özellikle, blackout perde, jakarlı koltuk şalı, ve kadın düğmeli kadife pijama takımı gibi tekstil ürünleri, şıklığı ve konforu bir arada sunuyor. Ayrıca, çocuklar için uzay oyuncak kapsülü, oyuncak minder üstünde uyuyan kediler ve diş doktoru seti gibi eğlenceli ve eğitici oyuncaklar da indirimli fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

BİM Aktüel 16 Şubat 2024 kataloğunda yer alan bu harika fırsatları kaçırmamak için hemen size en yakın BİM mağazasına uğrayabilirsiniz. Unutmayın, stoklarla sınırlı olan bu ürünleri kaçırmamak için acele edin. Her detayıyla düşünülerek hazırlanan bu katalog, alışverişinizi daha ekonomik ve keyifli hale getirecek. İndirimli günler dileriz!

Editör: Haber Merkezi