ŞOK Marketten Gençlere Müjde! Bu Hafta Genç Odası Takımı Sadece 11.499 TL ŞOK Marketten Gençlere Müjde! Bu Hafta Genç Odası Takımı Sadece 11.499 TL

Bim, 2 Şubat 2024 tarihli kataloglarıyla müşterilerini heyecanlandırmaya hazırlanıyor. Bu hafta sunulacak fırsatlar, alışveriş tutkunlarının dikkatini çekecek. İşte, Bim Aktüel indirimli ürünlerindeki kampayalar…

Televizyon ve Elektronik Ürünler Çeyizinizi Tamamlayacak

Bim Aktüel katalogları, televizyonlardan başlayarak elektronik ürünlerde müşterilerine çeşitli avantajlar sunacak. LG markalı 55” 4K Smart Nanocell TV, 20999 TL fiyatıyla dikkat çekerken, 65 inç UHD Webos TV DW9900 ise 14799 TL'den satışa sunulacak. TCL markalı 43” Smart Google TV 8999 TL, 50” UHD Android LED TV ise 9.299 TL fiyat etiketiyle raflarda yerini alacak. 

Mutfak ve Ev Eşyalarında Dev İndirim

Sütlü TÜRK kahvesi makinesi, 1.299 TL fiyatı ve 9 taksit avantajıyla müşterilerini beklerken, mega robot blender seti 899 TL fiyatıyla öne çıkacak. Çay makinesi Range markalı olarak 2 yıl garantili olarak 899 TL'den satışa sunulacak. Ayrıca, Kumtel beyaz turbo cam ankastre seti 6.999 TL fiyatıyla, ücretsiz kurulum avantajı ve 2 yıl garantisiyle müşterilerini bekleyecek.

Çaydanlık büyük boy olarak 499 TL'den satılacakken, kek kalıbı çeşitleri 95 TL adet fiyatıyla sunulacak. Bim, mutfakta kullanılan ürünlerde de çeşitli avantajlar sağlayacak. Kapaklı mikser kabı, kapaklı taşıma saplı kek börek fanusu, çırpıcı seti gibi ürünler uygun fiyatlarıyla dikkat çekecek.

Ev Ürünleri ve Giyim Fırsatları İçinizi Isıtacak

Bim Aktüel, evde kullanılan ürünlerde de çeşitli seçenekler sunacak. Kaşmir halı, desenli akrilik battaniye, kadın ve erkek terlik gibi ürünler cazip fiyatlarla müşterilere sunulacak. Fermuarlı mont 199 TL, lüks eldiven 140 TL ve anaokulu ayakkabısı ise 119 TL fiyatıyla müşteri beklentilerini karşılayacak. 

Oyuncak ve Eğitici Ürünlerle Yarı Yıl Tatilini Tamamlayın

Clementoni robotik jumpingbot 229 TL fiyatıyla dikkat çekerken, oyuncak bebekler, araçlar, lisanslı ürünler ve kutu oyunları da çocukların ilgisini çekecek. Kinetik kum ve eğitici kitaplar da indirimli fiyatlarla sunulacak.

Bim Aktüel 2 Şubat 2024 katalogları, geniş ürün yelpazesi ve avantajlı fiyatlarıyla müşterilere keyifli bir alışveriş deneyimi sunacak. İndirimli ve sağlıklı günler dileriz.

Editör: Haber Merkezi