30 yıllık meslek hayatımızı bir esnaf ziyaretindeki kareyle yok mu edeceğiz? Bir vatandaşın, fakirin fukaranın emrindeyiz, güç odaklarının emrinde değiliz, hiçbir zaman da olmadık.

Dedi.

Türkiye ve Moğolistan'dan Kentsel Kalkınmada Tarihi İşbirliği! Türkiye ve Moğolistan'dan Kentsel Kalkınmada Tarihi İşbirliği!


Bilindiği gibi Erzurum Valisi Okay Memiş, kendisinin de bulunduğu bir fotoğraf karesi ile ilgili sosyal medya hesaplarında eleştirilmişti.

Adaletsizliğin Bu Kadarı Da Olur Mu?

Hemen herkesi kucaklamaya çalıştığını dile getiren Erzurum Valisi Okay Memiş;

Buna mukabil bir şeyi dert haline dönüştürme açısından sizlerle paylaşmak istiyorum. Kaç gündür televizyonlarda da izliyorsunuz. Sadece bir fotoğraf karesi üzerinden bendenizi özellikle de linç eden çeşitli kampanyalar yürütülüyor. Adaletsizliğin bu kadarı da olur mu? Bir tek fotoğraf, saniyelik fotoğraf karesi üzerinden şaşkınlık içerisindeyim. 30 yıllık meslek yaşamında böyle bir şeyiyle kesinlikle karşılaşmadım daha önce. Bu nedir yahu? Bu nasıl bir seviyesizliktir? Bir şey de söyleyemiyoruz. Söylersekbir başka yere çekilecek Fakat bu yaptıklarımızı ve hizmetlerimizi sizlere Özellikle de anlattım.


Dedi.


Vali Memiş: Güç Odaklarının Emrinde Değiliz


Erzurum Valisi Okay Memiş, bir fotoğraf karesi üzerinden kendisine karşı bir linç kampanyasının başlatıldığını dile getirerek;


Nasıl adaleti insanlarsınız? Bu nasıl adalet ve gazetecilik? Nasıl bir siyaset anlayışı? Devlet adamlığını biz sizden mi öğreneceğiz? 30 yıllık meslek yaşamımızı bir esnaf ziyaretindeki karele yok mu edeceğiz? Biz vatandaşın, fakir ve fukaranın emrinde olmaya devam ediyoruz. Güç odaklarının emrinde değiliz. Hiçbir zaman da olmadık. Yani bir insanın sabrını bu derece zorluyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Saniyelik bir kare ile günlerdir üstümüze gelmeye devam ediyorlar. Böyle bir şeyin olması mümkün müdür? Bu nasıl adalet anlayışı?

Dedi.