Kanal D ekranlarında yakın bir zamanda izleyiciyle buluşacak olan dizi her iki oyuncunun da uzun bir aranın ardından televizyon dizilerine geri dönmelerini sağladı. Bu deneyimli oyuncular daha önce canlandırdıkları rollerle karakter yaratma konusundaki yeteneklerini kanıtlamış isimlerdir.

Doktor Nilüfer Tozkan İle Birce Akalay Başrolde

Birce Akalay'ın canlandıracağı Doktor Nilüfer Tozkan karakteri diziye önemli bir sosyal sorumluluk hikâyesi getiriyor. Gençlerin sorunlarına odaklanan bu karakter sezonun en ilgi çeken karakterlerinden biri olabilir. Nilüfer karakteri bir çocuk ergen psikiyatri servisinin şefidir ve gençlerin sorunlarına travmalarına ve sıkıntılarına eğilmektedir. Aynı zamanda yeni gelen gençlere yardımcı olmaya çalışan güçlü ve farklı bir karakteri canlandırıyor. Nilüfer karakteri, bir çocuk ergen psikiyatri servisinin şefi olarak görev yapıyor ve bu gençlerin sorunlarına yardımcı olmaya çalışıyor. Bu, dizinin toplumsal bir sorumluluk taşıdığını ve gençlerin yaşadığı zorluklara dikkat çekmeyi amaçladığını gösteriyor.

Adalet Temsilci Mert Fırat Oluyor

Mert Fırat ise savcı Ömer Atakan karakteri ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Ömer Atakan idealist bir savcıdır ve daha iyi bir toplum için çalışmak amacıyla mesleğine adamıştır. Karakteri geçmişten gelen hikâyelerle doludur ve önemli bir yük taşır. Adalet konusunun Türkiye'de sıkça tartışıldığı bir dönemde işini yapmak için büyük mücadele veren bir savcı olarak Ömer Atakan karakteri dikkat çekici ve etkileyici bir karakter olarak ön plana çıkıyor. Mert Fırat'ın canlandırdığı Savcı Ömer Atakan karakteri ise idealist bir savcıdır. Adaletin yerini bulması için büyük bir çaba harcar ve mesleğine olan bağlılığıyla dikkat çeker.

A101 10 Mayıs Aktüel Ürünleri Kataloğu Listesi A101 10 Mayıs Aktüel Ürünleri Kataloğu Listesi

Heyecan Artacak

Birce Akalay ve Mert Fırat'ın performansları izleyicilerin diziye olan ilgisini artırıyor. Dizi aynı zamanda adalet gençlerin sorunları ve toplumsal meselelere dair önemli konuları ele alarak izleyiciye düşündürücü bir içerik sunuyor. Bu yeni sezonun en dikkat çeken projelerinden biri olması beklenen Bir Derdim Var dizisini izlemek için izleyicilerin heyecanla beklemesi gerekecek.