Tepebaşı Belediyesi'nin gurur kaynağı olan İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, 30 Eylül Cumartesi günü muhteşem bir konserle Bodrumlularla buluşmaya hazırlanıyor. Son provalarını titizlikle yürüten orkestra, konser öncesinde heyecanını ve hazırlıklarını sürdürüyor.

Başarılı performansları ve verdiği konserlerle isminden sıkça söz ettiren orkestra, Tepebaşı ve Bodrum Belediyeleri arasında süregelen kardeş şehir ilişkileri çerçevesinde Bodrum'da sanatseverlerle buluşacak. Bu özel ilişki kapsamında düzenlenen etkinlikler ve proje paylaşımlarıyla iki şehir arasındaki kültür ve sanat alışverişi de giderek güçleniyor.

Bodrum, Muhteşem Çocukların Sinfonik Melodileriyle Çınlayacak!

Aynur, Rodi, Cudi, Viyan, Beritan Delila, Bahoz Neden Yanarak Can Verdi? Aynur, Rodi, Cudi, Viyan, Beritan Delila, Bahoz Neden Yanarak Can Verdi?

İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, bu kez Bodrum Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Simay Pala şefliğinde bir konserle müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Konser hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Türkiye sınırlarını aşan ünüyle orkestra, müzikle iç içe olmanın ve izleyici karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Orkestra, Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan eğitim ve çalışma merkezinde, Bodrum’da seslendirecekleri The Snow Storm, Underground Tango, Radetzky March, Can-Can ve Caravan adlı eserler üzerine çalışmalarını sürdürüyor. 60 öğrencinin yer aldığı orkestra, müziğin evrensel diliyle Bodrumluları selamlayacak.

Konser, 30 Eylül Cumartesi günü saat 21.00’de OASİS Bodrum’da gerçekleştirilecek. Bu müzik ziyafetine tüm Bodrumlular ve müzikseverler davet ediliyor. Bu özel geceye katılarak, İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası'nın muhteşem performansını izleme şansını kaçırmayın!