Süper Lig'de Kritik Mücadele: Galatasaray, Karagümrük Karşısında Üç Puan Peşinde! Süper Lig'de Kritik Mücadele: Galatasaray, Karagümrük Karşısında Üç Puan Peşinde!

Spor Toto 1. Lig Play-Off yarı finalinde Eyüpspor ile karşılaşan Bodrumspor, deplasmanda 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak finale yükseldi. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig'e çıkma yolunda büyük bir adım attı.

Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona ererken, ikinci yarıda Eyüpspor'un atakları sonuç verdi. 55. dakikada Cenk Güvenç'in kafa golüyle öne geçen ev sahibi ekip, 75. dakikada da Mehmet Erdem Uğurlu'nun penaltıdan attığı golle farkı ikiye çıkardı.

Bodrumspor ise maçın son bölümünde muhteşem bir geri dönüşe imza attı. 83. dakikada Gökdeniz Bayrakdar'ın golüyle umutlanan konuk ekip, 86. dakikada Umar Aminu'nun attığı golle skoru eşitledi. Maçın uzatma dakikalarında sahneye çıkan Adis Jahovic ise Bodrumspor'u finale taşıyan golü kaydetti.

Bodrumspor böylece play-off finaline yükselirken, Eyüpspor ise Süper Lig hayallerine veda etti. Yeşil-beyazlılar, finalde Gençlerbirliği ile karşılaşacak.