Bolu'nun İzzet Baysal Mahallesi'nde yaşanan acı bir olay, yerel topluluğu derinden sarsarken, boşanma sürecindeki bireylerin yaşadığı zorluklara dikkat çekti. Mehmet Ö. isimli iki çocuk babası, evinde akrabaları tarafından yaşamını yitirmiş halde bulundu. Mehmet Ö.'nün cansız bedeni, evinin doğalgaz borusuna asılı vaziyette bulunarak kurtarma ekiplerine haber verildi.

Olayın Detayları ve İlk Müdahale

Olay, İzzet Baysal Mahallesi Özcan Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eşiyle boşanma aşamasında olan Mehmet Ö.'den yakınları bir süredir haber alamıyordu. Durumdan endişelenen akrabaları, dün gece saatlerinde Mehmet Ö.'nün evine gittiler. Kapıyı açtıklarında korkunç manzarayla karşılaşan akrabalar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istediler. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bolu'da Çocuk Parkı Kundaklandı Belediye Başkan Yardımcısı 'Vatan Haini' Diye Niteledi! Bolu'da Çocuk Parkı Kundaklandı Belediye Başkan Yardımcısı 'Vatan Haini' Diye Niteledi!

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Mehmet Ö.'nün hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, detaylı bir araştırma başlattı. Mehmet Ö.’nün cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Bu süreç, olayın olası nedenlerinin anlaşılması ve hukuki prosedürlerin işletilmesi açısından büyük önem taşıyor.