Yurt dışında yaşayan T.O, Afyonkarahisar'daki evinin kiralanabilmesi için sahibinden.com platformundan ilan verdi. Fakat ilanın içeriği oldukça ilginçti. Kiracıların mülakatla belirleneceği belirtilen ilana, birçok kişi başvuruda bulundu.

Mahalle muhtarı Mehmet Yalçınkaya da ilanın duyulması sonrasında çok şaşırdığını dile getirdi. Konuşmasında, böyle bir durumla ilk kez karşılaştığını ifade ederek, ilanı veren kişinin neden böyle bir yöntem seçtiğini anlamadığını söyledi.

AFYONKARAHİSAR'DA SATILIK EV İLANLARI

Afyonkarahisar'da verilen kiralık ev ilanı, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki satılık ev ilanına benzer bir durum yarattı. Tekirdağ'da oturan Özge Şeker, komşularının gürültüsünden rahatsız olduğunu belirterek satılık ilanı vermişti. Ancak Afyonkarahisar'daki ilanın şartları daha da ilginçti.

Kiralamak istediği evin mülakatla belirleneceğini açıklayan T.O., ilanda ayrıca 1 Haziran 2023 tarihinde teslim edileceği bilgisini paylaştı. İlginç ilandan sonra birçok kişi ev sahibi ile iletişime geçerek mülakata katılmak istediklerini belirtti.

MAHALLE MUHTARI BİLE ŞOKTA

Mahalle muhtarı Mehmet Yalçınkaya, bu durum karşısında oldukça şaşırdığını dile getirdi. Daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığını ifade eden Yalçınkaya, ilanı veren kişinin neden böyle bir yöntem seçtiğini anlayamadığını belirtti.

Durumun ilginçliği ise hala devam ediyor. Kiralamak isteyenler ve ev sahipleri arasındaki iletişim sürüyor. Ancak, mülakat sonucunda hangi kriterlerin esas alınacağı hala bilinmiyor.

EV KİRALAMAK ARTIK DAHA ZOR HALE GELDİ

Afyonkarahisar'da yaşanan bu olay, ev kiralamak isteyenlerin artık daha zor hale geleceğinin bir göstergesi oldu. Ev sahipleri, kiracı seçiminde mülakat yaparak daha dikkatli davranacaklarına dair işaretler sergiliyorlar.

Ancak, ev kiralamak isteyenler için bu durum oldukça sıkıntılı olabilir. Kiralık ev bulmakta zorlanan kişiler, artık mülakat gibi ayrıntılı süreçlerle karşı karşıya kalacaklar.

SONUÇ OLARAK

Siyah Noktalara 1 Günde Tam Çözüm Yöntemi (2024) Siyah Noktalara 1 Günde Tam Çözüm Yöntemi (2024)

Afyonkarahisar'da verilen kiralık ev ilanı, mahalle muhtarından vatandaşa kadar herkesi şaşırttı. Yurt dışında yaşayan T.O., ilanında kiracıyı mülakatla belirleyeceğini açıkladı ve teslim tarihinin 1 Haziran 2023 olduğunu belirtti.