Depremin hemen ardından bölgeden gelen toplantı, can ve mal kaybının gerçekleşmediği açıklandı. Ancak deprem bölgelerinde bazı evlerde hasarın meydana geldiği bildirildi.

AFAD EKİPLERİ BÖLGEDE

Depremin ardından AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler, hasarı tespit etmeye başladı. Ayrıca, tüketmek için gereklinin alınması için çalıştırma sürdürülüyor.

BÖLGEDE ARTÇI SARSINTILAR OLABİLİR

Kandilli Rasathanesi, depremin sonraki bölgesinde artçı çevrelerinin olabileceği uyarısında bulundu. Bu nedenle, insanlara olası artçı sonuçlara karşı dikkatli davranmak gerekiyor.

BÖLGE HALKINA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİ

Deprem nedeniyle zarar gören bölgeye insanların geçmiş olsun dileklerini ileten yönetimler, gerekli etkilerin alınacağını ve hasarların en kısa sürede giderileceğini belirtti.

Dev Soğan Bitkisi Nedir? Neden Yasak? 2024 Dev Soğan Bitkisi Nedir? Neden Yasak? 2024

DEPREMLERE KARŞI TEDBİRLER ALINMALI

Bursa'da meydana gelen deprem, bir kez daha depremlere karşı alınması gereken önemleri hatırlattı. Vatandaşların depremi anında alacakları doğru olacak, can ve mal kaybının gidişinde büyük önem taşıyor. Bu nedenle, deprem riskini taşıyan, yaşayan ölüleri, deprem öncesi ve sonrasında yapmaları gerekenleri bilmeleri gereken uygulamaları ve hayati önemi taşıyor.