İlke Özyüksel, Paris 2024'te Madalya Hedefiyle Sahneye Çıkıyor! İlke Özyüksel, Paris 2024'te Madalya Hedefiyle Sahneye Çıkıyor!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Candaş Tolga Işık'ın davetini kabul etti. Koç, yaptığı açıklamada, "Öncelikle güzel dilekleriniz için camiam adına teşekkür ediyorum. Davetinizi kendi adıma kabul ediyorum. Aziz Yıldırım'a uygun olan herhangi bir gün ve saatte hazırım..." dedi.

Fenerbahçe'de seçim süreci yaklaşırken, kulübün iki önemli ismi Ali Koç ve Aziz Yıldırım, Candaş Tolga Işık'ın programında bir araya gelebilir. Işık, daha önce Aziz Yıldırım'ın cezaevinden çıktıktan sonra ve Ali Koç'un başkan seçildikten sonra ilk röportajlarını yapan isim olmuştu. Bu sefer ise iki adayın projelerini ve vaatlerini tartışmak üzere birlikte katılmaları için davet etti.

Işık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün her iki değerli adayın da çok önemli projeleri ve vaatleri var. Sayın Koç ve Sayın Yıldırım kabul ederlerse birlikte katılacakları bir tartışma için kendilerini Az Önce Konuştum'da yeniden ağırlamaktan onur duyarım. Bu vesileyle seçimlerin ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Fenerbahçe camiasına hayırlı olması dileklerimle..." dedi.

Editör: Şahsüver ÇITIR