Kazada hayatını kaybedenlerin aslında İstanbul’da kronik hastalık sebebiyle vefat eden yakınlarının cenazesi için Erzurum’a doğru yola çıktıkları öğrenildi. Meydana gelen bu kazada arabanın içinde bulunan Fuat Kavcı (32) sürücüsü 34 FEN 827 plakalı araba, sürücüsünün kontrolünü bir anlık kaybetmesi ile takla atarak şarampole yuvarlandı.

TOPLAM 3 KİŞİ CAN VERDİ

Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polisler inceleme başlattı. Hayatını kaybeden kişilerin Fuat Kavcı (32), Hikmet Kavcı (61) ve Esen Sekmen (68) olduğu belirlendi. Yaralanan Nezaket Kavcı (67) ise sağlık ekiplerinin müdahalesi ardından devlet hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı.

ASLINDA ONLAR CENAZEYE GİDİYORLARMIŞ

Esenyurt'ta Kanlı Gün: Alışveriş Sırasında Silahlı Saldırı, 1 Ölü 1 Yaralı Esenyurt'ta Kanlı Gün: Alışveriş Sırasında Silahlı Saldırı, 1 Ölü 1 Yaralı

Mecbure Kavcı'nın (93) kaybettiğini öğrenen yakınları İstanbul’dan Erzuruma yola çıkmışlar. İstanbul'dan Erzurum'a havayolu ile getirilen 8 çocuk annesi Mecbure Kavcı'nın cenazesi ise , Pazaryolu ilçesi Kavak Mahallesi'nde toprağa verildi.