Olay, Konya'nın merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde meydana geldi. 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 8 yıllık cezaevinin ardından pazartesi günü izinli olarak çıkan Neşet G., dini nikahla birlikte yaşadığı Damla Dakım ile telefondaki bir mesaj yüzünden tartışmaya başladı.

Cezaevinden İzinli Çıktı, İmam Nikahlı Yaşadığı Kadını Katletti

Ölüm ve Kaçış

Tartışmanın şiddetlenmesi sonucu Neşet G., mutfaktan aldığı bıçakla Damla Dakım'ı göğsünden, boynundan ve sırtından yaraladı.

yardım istemesi üzerine, 112 Acil Çağrı Merkezi hemen haberdar edildi. Polis ve sağlık ekibi, olay yerine yönlendirildi.Cezaevinden İzinli Çıktı, İmam Nikahlı Yaşadığı Kadını Katletti

2 Pislik Bir Arada! Tuvalet Deliğine Saklanan Uyuşturucular Ele Geçirildi! 2 Pislik Bir Arada! Tuvalet Deliğine Saklanan Uyuşturucular Ele Geçirildi!

Kadın Hayatını Kaybetti

Damla Dakım, ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm doktor çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Dakım'ın cenazesi aynı mahallede bulunan Atabey Mezarlığı'nda defnedildi.Cezaevinden İzinli Çıktı, İmam Nikahlı Yaşadığı Kadını Katletti

Şüpheli Yakalandı

Olayın hemen ardından polis, Neşet G.'yi kısa sürede yakaladı. Emniyette verdiği ifadede, Damla Dakım'ı kendisini aldattığı gerekçesiyle öldürdüğünü iddia eden Neşet G., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.