Geçtiğimiz Belediye seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Balıkesir'in Altıeylül ilçesi için belediye başkan adayı olarak Hakan Şehirli'yi gösterdi. Şehirli'nin adaylığı, siyasi kariyerindeki önemli bir adımı temsil ediyor ve onun geçmiş deneyimleri, Altıeylül için vaat ettiği geleceğin bir ön izlemesi niteliğinde.

Kimdir Hakan Şehirli?

Hakan Şehirli, Balıkesir'in kendine has kültürünü ve değerlerini yakından tanıyan, bu topraklarda doğup büyüyen bir isim. İlk öğrenimini Balya ilçesinde, orta öğrenimini ise Balıkesir Atatürk Ortaokulunda tamamlayan Şehirli, lise eğitimini Teknik Lisede makine alanında alarak tamamladı. Mesleki hayatına 1983 yılında 1012 Ordu Donatım Ana Tamir Fabrikası'nda başlayan Şehirli, burada postabaşı ve kısım şefliği gibi önemli görevlerde bulundu.

2010 yılında emeklilikle birlikte siyasi arenaya adım atan Hakan Şehirli, CHP çatısı altında iki dönem Merkez İlçe ve Altıeylül ilçe başkanlıkları görevlerini üstlendi. Aynı zamanda il ve ilçe kongre delegelikleri, CHP kurultay delegeliği gibi önemli rollerde bulunarak, partinin kurultay sonuç bildirgesi düzenleme komisyonunda da aktif rol aldı.

a101 Kraulquappen Kolluk Kaç TL? a101 Kraulquappen Kolluk Kaç TL?

Evli ve iki çocuk babası olan Şehirli, aile değerlerine büyük önem veriyor. Kişisel yaşamında da toplumsal değerlere ve aile yapısına verdiği önem, siyasi yaklaşımına da yansıyor. Şehirli, hem ailesine hem de topluma karşı sorumluluklarının bilincinde bir birey olarak öne çıkıyor.

Hakan Şehirli'nin Altıeylül için sunduğu vizyon, ilçenin sosyal ve ekonomik yapısını güçlendirmeyi, yaşam kalitesini artırmayı ve tüm vatandaşların sesine kulak veren bir yönetim anlayışını benimsemeyi hedefliyor. Siyasi kariyerinde edindiği deneyimlerle, Şehirli, yerel yönetimlerin vatandaşlarla iç içe, şeffaf ve hesap verebilir olması gerektiğine inanıyor.

Hakan Şehirli'nin adaylığı, Balıkesir Altıeylül için yeni bir başlangıcı simgeliyor. Sahip olduğu tecrübe ve değerlerle Şehirli, ilçenin karşılaştığı mevcut sorunlara yenilikçi çözümler sunmayı ve Altıeylül'ü daha yaşanabilir, daha kalkınmış bir yer haline getirmeyi hedefliyor. Seçim süreci boyunca, Şehirli'nin öncelikleri arasında vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını dinlemek ve bu doğrultuda kapsamlı projeler geliştirmek yer alıyor. Hakan Şehirli ve ekibinin Altıeylül için tasarladığı gelecek, umut vaad eden bir dönüşümü işaret ediyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR