Diyarbakır'da geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen bir cinayetin şüphelisi olan bir genç, korkunç bir saldırıya uğrayarak yaşamını yitirdi.

Yenişehir ilçesinde 14 gün önce meydana gelen bıçaklama olayında Oktay B., aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak ne yazık ki genç yaşamını yitirdi. Olayın ardından polis ekipleri, cinayet zanlısını yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Bu olayın üzerinden henüz iki hafta geçmeden, dün Bağlar ilçesinde, İbrahim Ç. isimli genç, motosikletle seyir halindeyken bilinmeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. İki mermiyle ağır yaralanan İbrahim Ç., kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Samsun Öğretmen Cinayet Olayı Nedir? Son Dakika 2024 Samsun Öğretmen Cinayet Olayı Nedir? Son Dakika 2024

Olayı araştıran polis ekipleri, gerçekleşen saldırının Oktay B.'nin cinayet zanlısı olan İbrahim Ç. üzerine olduğunu tespit etti. Yapılan incelemelerde, İbrahim Ç.'nin olaydan sonra yaklaşık 13 gün boyunca kayınbabasının evinde saklandığı öğrenildi.

Bu korkunç olayların ardı ardına meydana gelmesi, Diyarbakır'da büyük yankı uyandırdı. İlgili birimler, yaşanan olaylarla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.