Anneler İçin 3700 TL PTT Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır? 3700 TL Destek İddiaları ve Detaylar Anneler İçin 3700 TL PTT Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır? 3700 TL Destek İddiaları ve Detaylar

Citroen, haziran ayında müşterilerine çeşitli kredi seçenekleri ve özel fiyat teklifleri sunuyor. Markanın otomobil modellerinde kampanyalar mevcut. Kompakt sınıftaki C4 ve C4 X modellerinde 120 bin TL için 12 ay vade ve %0 faizli kredi imkanı bulunuyor. Ayrıca C3 ve C3 Aircross modellerinde de benzer koşullar sağlanıyor.

Elektrikli Araçlar

Citroen, elektrikli araç segmentinde de avantajlı kredi fırsatları sunuyor. Kampanya kapsamında, Citroen'in yüzde 100 elektrikli modelleri e-C4 ve e-C4 X'e 180 bin TL'ye 12 ay vade ve %0 faizli kredi olanağı sağlanıyor. Bu sayede müşteriler, elektrikli sürüş keyfi ve Citroen'in sunduğu konfor birleşiminden yararlanabiliyor.

Citroen'den Haziran'da Faizli Kredi Fırsatları

Hafif Ticari Araçlar

Citroen, hafif ticari araç modellerinde de cazip fırsatlar sunuyor. Yenilenen Berlingo Kombi 250 bin TL için 12 ay vade ve %0 faizli kredi seçeneğiyle, Berlingo Van ise 200 bin TL için 12 ay vade ve %0 faizli kredi ile satın alınabiliyor. Jumpy Spacetourer ve Jumper modellerinde de 200 bin - 300 bin TL aralığında 12 ay vade ve %0 faizli kredi imkanları bulunuyor.

Şehir İçi Mobilite

Citroen'in sıfır emisyon değerine sahip yüzde 100 elektrikli şehir içi mobilite aracı Ami de 150 bin TL için 15 ay vadeli ve %0 faizli kredi seçeneğiyle öne çıkıyor. Bu sayede müşteriler, sessiz ve dingin bir sürüş deneyimi yaşayabiliyor.

Citroen, sunduğu cazip kredi koşulları, elektrikli ve konforlu modellerinin yanı sıra hafif ticari araç segmentindeki yenilikçi çözümleriyle otomobil ve hafif ticari araç pazarında öne çıkan bir marka konumunda. Müşteriler, hem avantajlı finansman seçenekleriyle hem de Citroen'in sunduğu teknoloji ve kullanım deneyimiyle yeni araç sahibi olma fırsatı yakalıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR